NAJAVA DANA (nedelja, 24. maj): Fudbal ponovo vlada

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.05.20. | 07:58

Pogledajte pregled najatraktivnijih mečeva koji nas očekuju

ŠALKE - AUGZBURG, 15.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Nemačka 1)

Novi šef stručnog štaba Augzburga, Hajko Herlih ni ovaj put neće biti na klupi svog tima, zbog već poznatog incidenta sa kršenjem karantina i odlaska u kupovinu, zbog čega je dobio dve sedmice samoizolacije.

MAJNC - LAJPCIG, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Što se tiče Lajpciga, sve je u znaku broja 3 - u seriji je od tri nerešena susreta, postigao je najmanje po tri gola na poslednja tri odmeravanja sa ovim protivnikom i sačuvao je mrežu na poslednja tri gostovanja u Bundesligi.

KELN - FORTUNA D, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1)

Fortuna je odigrala nerešeno na poslednja tri meča u Bundesligi, a na poslednja tri gostovanja ovog tima u nemačkom prvenstvu je palo 0-2 gola.

HAMBURGER - BILEFELD, 13.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Veliki derbi Cvajte između prvo i drugoplasiranog kluba. Vodeća Arminija je doživela samo jedan poraz na poslednjih 17 gostovanja u Cvajti, mada je Hamburg opasan kod kuće gde je slavio na devet od poslednjih 11 susreta u ovom takmičenju.

HOLŠTAJN - ŠTUTGART, 13.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Iako su u pitanju dobro pozicionirani timovi, slabu formu pre prekida takmičenja nastavili su i nakon povratka na teren, te trećeplasirani tim lige, Štutgart nije slavio na poslednja četiri susreta, a na poslednja dva je odigrao GG i nerešeno, dok je Holštajn bez pobede u poslednja tri kola.

KARLSRUE - BOHUM, 13.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Bohum je doživeo samo jedan poraz na poslednjih 14 odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. A na šest od poslednih sedam na kojima je gostovao ovom protivniku palo je 0-2 gola.

ĐONBUK - DAEGU, 09.30

(Fudbal, J. Koreja 1)

Gostujuća ekipa je u seriji od tri nerešena susreta u K ligi. Kod oba tima ista statistika, barem što se tiče pogodaka: Na pet susreta u poslednjih šest kola palo je 0-2 gola.

ULSAN - BUSAN, 12.00

(Fudbal, J. Koreja 1)

Ulsan je je doživeo samo tri poraza na poslednjih 30 kola u K ligi. Ulsan kao domaćin ovom protivniku nije doživeo poraz na poslednjih devet odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima.

BATE - DINAMO B, 15.00

(Fudbal, Kup Belorusije)

Tim iz Borisova je trenutno u seriji od šest pobeda, a doživeo je samo jedan poraz na poslednjih 10 susreta u svim takmičenjima. Energetok je u poslednja dva kola doživeo poraze, i to je na oba dolo GG i 3+.


tagovi

najava danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara