Najnovije vesti
Vesti Svet
DŽOKER IZ STVARNOG ŽIVOTA On je bivši vojnik, živi pod jezivom maskom, a roditelji mu plaćaju da istraumira decu ZA CEO ŽIVOT

DŽOKER IZ STVARNOG ŽIVOTA On je bivši vojnik, živi pod jezivom maskom, a roditelji mu plaćaju da istraumira decu ZA CEO ŽIVOT

Da li je vaše dete neposlušno? Pa, ako živite na Floridi možete slediti primer iznenađujuće velikog broja nemarnih roditelja koji su u pomoć pozvali Naboranog, najstrašnijeg klovna na svetu koji je za malu naknadu istraumirao njihovu decu za ceo život.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Džoker u stvarnom životu Foto: Magnolia Pictures & Magnet Releasing / youtube
Džoker u stvarnom životu

Jedan pogled na Naboranog sve objašnjava. On nosi crveno-belo tufnasto odelo sa crnim rukavica i potpuno naboranu masku sa srnim rupama umesto očiju. Njegovo lice izgleda kao da se topi, a ponaša se kao da je poremećen.

Pročitajte još

Nedavno objavljeni dokumentarni film otkrio je da se iza maske "Džokera iz stvarnog života" nalazi 65-godišnji vojnik veteran koji živi u svom kombiju i ne simpatiše preterano decu.

Za razliku od ostalih "babaroga", do Naboranog vas deli samo jedan telefonski poziv. Penzionisani vojnik je krajem 2015. godine počeo je da deli flajere reklamirajuću svoje "usluge" i ubrzo je postao viralna senzacija na društvenim mrežama.

To je dalo mogućnost mnogim roditeljima sa problematičnim vaspitnim metodama da psihički zlostavljaju i prestravljuju svoju decu, a to je, kako se mnogi slažu, strašnije od svega što je Naborni ikada uradio.

Vojni veteran je iskoristio ljudsku fasciniranost zastrašujućim klovnovima, od serijskog ubice Gacija do Džokera i Penivajsa, koji funkcionišu kao perverzija nečega što bi trebalo da bude simbol sigurnosti, sreće i zabave, ocenili su autori filma o Naboranom.