Ne mogu da shvatim da Miljana više nema: Ivica Jaraković šokiran posle vesti o samoubistvu dugogodišnjeg prijatelja

A.Š.

23. 05. 2020. u 21:30

Živeo je na relaciji Niš-Beograd, radovao se svakom treningu talentovanog sina Uroša, priča Užičanin koji je igrao sa Miljanom Mrdakovićem u Belgiji

Не могу да схватим да Миљана више нема: Ивица Јараковић шокиран после вести о самоубиству дугогодишњег пријатеља

Miljan Mrdaković

VEST o samoubistvu šokirala je i rastužila sve prijatelje Miljana Mrdakovića. Užičanin Ivica Jaraković, koji je sa njim igrao u Belgiji, još ne veruje da je tako nešto moglo da se dogodi.

- Ne mogu da shvatim da Miljana više nema, zaista sam u velikom šoku - rekao je, za "Novosti", Jaraković. - Miljan je uvek bio nasmejan, otvoren, zaista mogu o njemu da kažem samo sve fenomenalno. Poznavao sam ga od njegove 16. godine. Svakodnevno smo se viđali dok sam bio u Anderlehtu, Gentu. Čuli smo se redovno, videli poslednji put pre nekoliko meseci.

Jaraković ističe da baš ništa iz kontakta sa prijateljem nije moglo da nasluti ovako tragičan kraj:

- Ko god ga je poznavao reći će vam isto i iz srca da je uvek bio nasmejan, izuzetno pozitivno biće. Nikad nikom nije odmogao. Bio je predobar, uvek spreman za šalu. Kućni prijatelji smo bili od 1998, roditelji i sestra su takođe divni ljudi. Živeo je na relaciji Niš-Beograd, radovao se svakom treningu talentovanog sina Uroša... Ne mogu da verujem da ga više nema.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije