Najnovije vesti
Vesti Društvo
ČITAJTE NOVI BLIC ODMAH: ISTRAŽUJEMO Kako su stranke poslednjih 30 godina MAMILE neopredeljene birače

ČITAJTE NOVI BLIC ODMAH: ISTRAŽUJEMO Kako su stranke poslednjih 30 godina MAMILE neopredeljene birače

Novo izdanje Blica možete čitati već sada preko naše onlajn platforme "štampana izdanja"! U najnovijem broju čeka vas istraživanje o izbornim sloganima u Srbiji tokom proteklih 30 godina "Kako su partije mamile neopredeljenje birače", ali i intervju sa predsednikom Srpske akademija nauka i umentnosti (SANU) Vladimirom Kostićem

Slušaj vest
0:00/ 0:00
 NASLOVNA TIZER 24.5 Foto: RAS Srbija
NASLOVNA TIZER 24.5

Akademik Vladimir Kostić za "Blic nedelje" govori o opasnostima pred kojima se nalazi srpsko društvo - "kad nema dogovora, onda preostaju zbunjenost, farsa i na kraju agresija".

Za novi broj "Blica nedelje" piše i izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, koji u autorskom tekstu poručuje da je budućnost Evrope i u rukama Srbije.

Uz "Blic nedelje" prisećamo se lekara heroja koji su izgubili živote u bici sa koronom, a u novom izdanju oronaći ćete i veliko istraživanje o tome kako je izgledao život zaposlenih majki tokom izolacije zbog pandemije korona virusa.

Čitaoci iz Srbije i inostranstva odnedavno imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, u udobnosti svoje fotelje.

Danas se na kioscima pojavila i nova "Blic Žena", a vi i nju možete čitati odmah!

Nova "Blic žena" na klik od vas

U novom broju „Blic žena“ piše o gorućim problemima žena u Srbiji. Kroz serijal tekstova ukazuje na probleme s kojima se ovih dana najviše bore žene u Srbiji – ostanak bez posla žena starih 45+, femicid, kriza srednjih godina, izazovi zrelog doba, strahovanje od neizvesne budućnosti, roditeljstvo pod izuzetno stresnim okolnostima.

Osim toga, čitaoce očekuju i redovne savetodavne rubrike. Modna donosi priču o čarima večnim espadrila i savete kako se sada nose bermude. Tu su i saveti o novoj bjuti rutini nakon izlaska iz izolacije i predlozi najpraktičnijih frizura za leto. Lekari saradnici „Blic žene“ govore o telemedicini, budućnosti savremenog lečenja, o opasnostima nekretanja kod problemam sa venama i tome kako se razlikuju simptomi prolećnog umora i kovid-19 infekcije.

Ovaj put, u rubrici o običnim ženama neobične snage, našla se priča Bebe Golubović koja je pobedila melanom, a za „Blic ženu“ govorili su i glumica Hana Selimović i glumac Goran Šušljik.

U delu tiraža uz novi broj iz pera Meri Balog stiže nastavak sage o porodici Bedvin, roman „Pomalo grešno“.

Opcija „Štampana izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da u okolnostima pandemije bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Opciji štampana izdanja možete pristupiti preko naslovne strane sajta ili putem linkova za region i Srbiju i za inostrastvo.

Oba izdanja, "Blic nedelje" i "Blic Žena" mogu se naći i na svim kioscima u Srbiji uz prigodne poklone.

Čitajte Blic i Blic Ženu.