');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

"NISMO ČULI PUCANJ, TEK KAD JE DOŠLA POLICIJA SHVATILI SMO..." Stanari zgrade u kojoj se ubio bivši reprezentativac i fudbaler kažu da su ga uvek VIĐALI S DEVOJKOM

Sretao sam ga sa devojkom nekoliko puta, ali ne znam da li je živeo ovde, kaže za "Blic" jedan od stanara zgrade na Zvezdari u kojoj je sinoć, pred devojkom pevačicom Ivanom Stanić, izvršio samoubistvo bivši fudbaler i reprezentativac Srbije Miljan Mrdaković.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Miljan Mrdaković Foto: Instagram/miljanmrdakovic / screenshot
Miljan Mrdaković

On se ubio hicem iz pištolja nakon što je devojci rekao da "ne može više".

Zgrada u kojoj je bivši fudbaler Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo
Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija
Zgrada u kojoj je bivši fudbaler Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo

Devojka je potom istrčala iz stana i pozvala policiju

Njegove komšije kažu da nisu čule nikakav pucanj, videli su samo vozila Hitne pomoći i policije.

- Nisam čuo ništa, da nisam video vest ne bih ni znao o kome se radi, niti da je bio fudbaler. Sretao sam ga sa devojom nekoliko puta, ne znam ni da li je živeo ovde - kaže za "Blic" jedan od stanara zgrade u Preševskoj ulici na Zvezdari.

I ostali stanari zgrade tvrde da sinoć nisu čuli pucanj, a da su shvatili da se nešto strašno dogodilo tek kada je na lice mesta stigla policija i hitna pomoć, a da su iz vesti saznali da je preminuli muškarac bio sportista.

Policija je u stanu zatekla telo poznatog fudbalera sa prostrelom ranom na glavi.

Navodno je u poslednje vreme imao i psihičke probleme.

Pročitajte još

Ko je Mrdaković?

Mrdaković je rođen 1982. godine u Nišu. Posle prvih koraka u Radničkom, proveo je tri godine u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Anderleht.

Tokom karijere je nosio dres desetak klubova, a tri puta se vraćao u OFK Beograd, gde je i završio karijeru 2017. godine.

Bio je član Genta, Salcburga, Metalista iz Harkova, Gimaraisa, Makabija iz Tel Aviva, Šandonga, Apolona, Etnikosa, AEK-a, Enosisa, Levadijakosa, Vojvodine i Rada.