Kada su kasnile plate davao je iz svog džepa: Fudbaler Zvezde utučen posle vesti o samoubistvu Miljana Mrdakovića

Novosti online

23. 05. 2020. u 16:20

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov potresen je i slomljen nakon što je čuo vesti da je njegov nekadašnji saigrač Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo

Када су касниле плате давао је из свог џепа: Фудбалер Звезде утучен после вести о самоубиству Миљана Мрдаковића

Foto: Instagram

Fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov potresen je i slomljen nakon što je čuo vesti da je njegov nekadašnji saigrač Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo.

Njih dvojica su bili saigrači iz Vojvodine i tada su postali izuzetno dobri prijatelji, što se može videti i po tome što je Mrdaković često delio njihove zajedničke fotografije na svom Instagramu.

Nakon utakmice koju su crveno-beli igrali sa Grafičarom, defanzivac Zvezde, je saznao tužne i tragične vesti i ostao u šoku.

- Preseklo me je u stomaku kada sam pročitao, ne mogu da verujem. Baš sam privatno dobar, i ja i supruga sa njim. Upoznali smo kad je on došao u Vojvodinu, pre mog odlaska u inostranstvo. On je došao da završi karijeru, privatno smo se družili, i kasnije je na Kipru kod mene. Sa celom ekipom iz tadašnjeg sastava je ostao u odličnim odnosima. Ko Mrdaka nije znao..., kaže Radovan Pankov za “Telegraf”.

Utučeni Pankov nastavlja u neverici da priča o proslavljenom fudbaleru.

- Nije niko mogao da kaže nešto loše za njega, bio je uvek nasmejan, velikog srca, nema kome nije pomagao. Ja se sećam da je i šakom i kapom davao, poznato je bilo da su nam kasnile plate, on je privatno iz svog džepa davao i pomagao... Ne znam da li je imao neke privatne probleme, ali nikad nije delovalo da ih je imao. Bio je vedar, nasmejan.

Pankov je spremao i svadbenu pozicnicu za Mrdakovića.

- Baš sam se spremao da ga zovem na svadbu ovih dana, pozivnicu da mu pošaljem, danas-sutra, i nikako... A poslednji put smo se videli u Nišu kad je bio, došao je da vidi malog i seli smo, popili kafu, videli smo se i došao je do mene i žene u stan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)