„Novosti” na licu mesta - Komšije fudbalera: Miljan i devojka su se uvek fino javljali, strašna tragedija (FOTO)

Šćepan Marović

23. 05. 2020. u 13:45

On je sa devojkom živeo na petom spratu, u iznajmljenom stanu - kažu oni. Retko su i izlazili iz stana, tako da smo ih videli svega nekoliko puta

„Новости” на лицу места - Комшије фудбалера: Миљан и девојка су се увек фино јављали, страшна трагедија (ФОТО)

Foto: D.Milovanović/M.Vukadinović

STRAŠNA tragedija u petak uveče zadesila je fudbalsku javnost, pošto je bivši fudbaler Partizana, Rada, Anderlehta i OFK Beograda Miljan Mrdaković (38) izvršio samoubistvo u stanu u Preševskoj ulici 36 na Zvezdari. Kako nezvanično saznajemo, on je devojci sa kojom je živeo rekao da "ne može više", seo na krevet, uzeo pištolj i presudio sebi.

Prema nezvaničnim informacijama, on je došao u stan svoje devojke na Zvezdari i iz ranca koji je doneo sa sobom izvadio majčin pištolj kojim je izvršio samoubistvo. Miljanova devojka Ivana Stanić, koja se godinama bavi pevanjem, prestrašena je pobegla iz stana i odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt poznatog fudbalera, koji je sebi presudio hicem u glavu. Prema nekim navodima, bivši fudbaler Partizana imao je određene psihičke probleme, koji su mogući uzrok ove nesreće.

Reporteri "Novosti" su posetili zgradu na beogradskoj opštini Zvezdara u kojoj je Mrdaković živeo, a kako je za naš list rekao jedan od stanara višespratnice u Preševskoj ulici, Miljana je sretao sa devojkom nekoliko puta, ali da je bio nekadašnji reprezentativac Srbije saznao je tek kada je video fotografiju u novinama.

- Strašna tragedija, nailazio sam na njega i devojku nekoliko puta u prolazu, uvek bi se javili i pozdravili, ponekad bismo i nakratko popričali - u šoku priča komšija. - Pošto je zgrada skoro sagrađena i useljena, nismo se previše poznavali, a za tragediju sam čuo putem medija.

Kako su istakli stanari višespratnice, samo su u petak uveče čuli galamu, vozila Hitne pomoći i policije, ali svi ističu da nisu registrovali pucnje, niti da je u stanu na petom spratu bilo nekih prepirki.

- On je sa devojkom živeo na petom spratu, u njenom stanu - kažu oni. - Retko su i izlazili napolje, tako da smo ih videli svega nekoliko puta. Stvarno teška tragedija, ne znam šta bih rekao. Miljan je delovao pristojno, ništa nije ukazivalo da će doći do samoubistva.

Poznati fudbaler često je na svom instagram-profilu kačio fotografije sa svojim sinom Urošem, o kojem je javnost pisala pre nekoliko dana, pošto je svojim talentom privukao pažnju večitih rivala Crvene zvezde i Partizana. Mrdaković je bio ponosan na dela svog sina, a neretko je snimke s utakmica i članke o njemu delio s pratiocima na društvenim mrežama, nazvavši ga "tatin Mbape". On je trenutno član kadetske selekcije Radničkog iz Niša i reprezentacije Srbije do 16 godina. Za talentovanog dečaka čulo se i van granica naše zemlje, pa su prema pisanju kiparskih medija za njega zainteresovani Olimpijakos i Anderleht.

Foto: D.Milovanović

Foto: D.Milovanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

misa tumbas

23.05.2020. 17:02

da sam sam pa I mozda ...ali kad imas dete iza sebe I uradis ovako nesto !!!! ne samo sto si sebe unistio vec I to dete

Zobla

23.05.2020. 17:47

@47304 - Zivot jeste borba ali bas suprotno zivimo ga samo za sebe.Svako odlucuje o svom zivotu.Svakako tuzno,saucesce porodici...