Ivander Holifild (©AFP)
Ivander Holifild (©AFP)

Bez starca nema udarca: Kličko priprema Holifilda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.05.20. | 13:40

Bivši šampion vraća se u ring u 58. godini i deluje zaista impresivno

Ako je na vas, kao i na pola sveta trenutna fizička forma Majka Tajsona ostavila snažan utisak, neće vas sigurno razočarati ni njegov ukleti rival, Ivander Holifild.

Žive legende boksa odlučile su nekako u isto vreme da se vrate u ring, ne bi li koliko-toliko vratili formu pod stare dane, ali i zaradili koji dinar u humanitarne svrhe. Veliki profesionalci shvatili su celu situaciju veoma ozbiljno i nije im trebalo puno vremena da počnu da deluju zaista zastrašujuće.

Izabrane vesti

Tajson se pokazao narodu pre 10-ak dana, a sada nam je stigao i snimak sa Holifildovog treninga. I ne samo da popularni The real deal ponovo izgleda kao zver, nego je otkriven i intersantan detalj. Naime, jedan od trenera, istina gostujući, mu je niko drugi do Vladimira Klička.

Mlađi od ukrajinske braće koja su gotovo dve decenije, baš nakon odlaska Tajsona i Holifilda, kao i Lenoksa Luisa preuzela teškaški tron i držala ga sve do onog čuvenog obračuna Vlade sa Entonijem Džošuom na Vembliju.

Priča je očigledno ozbiljna, a dva stara poluvekovna majstora pokazuju i koliko vole plemenitu veštinu koja im je mnogo dala, a možda još više uzela. Njihov obračun, treći u istoriji, pa makar bio i egzibicionni je nešto što se ne bi smelo propustiti.


tagovi

boksborilačke veštineborilački sportoviivander holifilidMajk Tajson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara