Promenada radi uz zapisnik o tehničkom prijemu, upotrebna dozvola izdata 5,5 sati od prijema?

12:05:00 23.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je juče da su dobijeni zapisnici građevinske inspekcije i protivpožarne inspekcije kao i zapisnika o tehničkom prijemu, pa je Tržnom centru „Promenada“ ponovo dozvoljen rad. On se nada da će i zakupci biti zadovoljni sa ponudom koju će dobiti i za popust, koji bi prema njegovim rečima mogao da iznosi i do 100 odsto za period kada nisu radili.

Promenada radi uz zapisnik o tehničkom prijemu, upotrebna dozvola izdata 5,5 sati od prijema?


Vučević je izjavio da je vlasnik „Promenade“ rešio probleme u vezi sa konstrukcijom objekta i protivpožarne zaštite. Odgovarajući na pitanja novinara, Vučević je rekao da je juče Centralna evidencija objedinjenih procedura za izdavanje građevinskih dozvola podigla zapisnik građevinske inspekcije Grada Novog Sada da je potpuno prekontrolisana konstrukcija objekta i zapisnik protivpožarne policije da su svi uređaji ispravni i projekti urađeni.

- U toku je predaja zapisnika o tehničkom prijemu i podnošenja zahteva za upotrebnu dozvolu, tako da smo mi dozvolili da sa zapisnikom o tehničkom prijemu oni rade, a upotrebna dozvola će biti izdata ponedeljak ili utorak, tu su već u pitanju dani - rekao je juče Vučević.

Najvažnije je, kaže, da zakupci više ne trpe štetu i dodaje da će im vlasnik verovatno dati popust od 100 odsto na cenu zakupnine za period od dva meseca koja nisu radili.

Zanimljivo je napomenuti to da je na sajtu CEOP-a vidljivo da je zahtev vlasnika „Promenade“ za izdavanje upotrebne dozvole podnet juče u 14.11 sati, a završen istog dana u 19.43 časova.

Promenada radi uz zapisnik o tehničkom prijemu, upotrebna dozvola izdata 5,5 sati od prijema?


Iz Gradske uprave Novog Sada danas su saopštili da su juče usvojili zahtev vlasnika objekta TC „Promenada“ – kompanije „NEPI“ koji se tiče prijave završetka objekta u konstruktivnom smislu. Odmah nakon toga, istog dana, zvanično im je izdata Upotrebna dozvola, a s tim u vezi, TC „Promenada“ je počeo sa radom, navedeno je u saopštenju koje je stiglo iz Gradske kuće.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.4 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?