');
Najnovije vesti
Blic Premium

KUVAJTE SA NAMA: Pohovani plavi patlidžan u sočnom umaku - hranljiv i UKUSAN OBROK za nekoliko minuta

Od grilovanog, ljutog, pečenog, kao prilog ili glavno jelo, ovo ljubičasto povrće je sa dobrim razlogom deo mnogih nacionalnih kuhinja. U pohovanoj verziji, koja se priprema za nekoliko minuta, dobićete ukusan i hranljiv obrok u sočnom umaku. Novi recepti naći će se pred vama svake subote i nedelje u kratkim i dinamičnim video prilozima. Gledajte, kuvajte sa nama i uživajte! (Da biste otvorili recept i pogledali video, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Noizz_food_Pohovani_plavi_patlidzan_safe
Noizz_food_Pohovani_plavi_patlidzan_safe

Potrebni sastojci:

1 plavi patlidžan

1 šolja prezli

1 kašičica aleve paprike

1 kašičica soli

1 šolja brašna

3 umućena jaja

Peći 20 minuta na 180 stepeni

Za preliv:

1/2 šolje pavlake

1/4 šolje kečapa

1 kašika peršuna

1 kašika Warchester sosa

So

Biber

Peršun

Prijatno!