©AFP
©AFP

REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (petak): Dobra najava bundes-vikenda

Vreme čitanja: 4min | sub. 23.05.20. | 08:03

Pogledajte ko vam je 22. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

VIKINGUR - RUNAVIK (tip 2, kvota 2,00) - 1:0

Moglo je da bude i efikasnije, ali nema veze... I minimalac je dobar. Vikingur je do vođstva stigao već u 18. minutu, a Runavik je samo nekoliko trenutaka kasnije promašio jedanaesterac, što je značajno uticalo na nastavak susreta. U istom gosti su posle tačno sat vremena igre ostali sa igračem manje, pa je Vikingur imao lakši put do trijumfa. 

HERTA - UNION BERLIN (tip 1, kvota 2,30) - 4:0

Herta blista pod vođstvom Bruna Labadije. Ekipa iz Berlina je nakon blistavog drugog poluvremena protiv Hofenhajma (0:3) odigrala još jedno protiv gradskog rivala Uniona, pa se čini da je na dobrom putu da prebrine sve brige oko opstanka u elitnom rangu. Herta je sve golove postigla za 26 minuta na početku drugog poluvremena i tako se probila na odlično 10. mesto na tabeli Bundeslige - 4:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

HAJDENHAJM - VEHEN (tip 1, kvota 1,85) - 1:0

Uželeli smo se fudbala, radovali smo se povratku Bundeslige, a danas je fudbalski dan ulepšao fudbaler Hajdenhajma Tobijas Mor. U meču protiv Vena na sjajan način je izveo slobodan udarac i podsetio nas je zbog čega nam je fudbal nedostajao tokom pauze - 1:0 (0:0). Namestio se u 70. minutu i levicom uputio mnogo lep šut koji se na kraju pokazao kao pobedonosan. Levica je sevnula, golman Vena nije imao šanse. Uprkos tome, Ven je stigao do izjednačenja na ovom meču, ali mu je gol poništen zbog ofsajda, što se utvrdilo posle gledanja VAR-a.

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - OSIJEK (tip 1, kvota 1,70) - 2:0

Uoči nastavka domaće klupske sezone na Maksimiru Dinamo i Osijek odigrali su pripremnu utakmicu, a Modri su slavili rezultatom 2:1. Do 78. minuta Dinamo je bio dominantan i zasluženo vodio sa 2:0, mada je Osijek završnih desetak minuta učinio interesantnijim pošto je prepolovio zaostatak. Ali, iznenađenja nije bilo...

Opširnije OVDE.

SOLIGORSK - BELŠINA (tip 1, kvota 1,25) - 4:0

Očekivano! Domaćin je pokazao zbog čega je u gornjem domu šampionata Belorusije i uspeo je da slavi na ovom meču sa veoma ubedljivih 4:0 (1:0). Od toga je Soligorsk dao tri gola u drugom poluvremenu. Kada je otključao bravu kasnije je sve išlo mnogo lakše. U timu iz Soligorska nastupaju trojica naših fudbalera, a to su Ivanović Igor, Zarija Lambulić i Nikola Antić, a upravo je ovaj poslednji imao veliku ulogu kod prvog gola Soligorska kada je u 21. minutu proigrao Begunova, a ovaj postigao gol za prednost i vođstvo na ovom meču. Kasnije je sve išlo lakše.

Opširnije OVDE.

RANDERS - VENDISEL (tip 1, kvota 1,55) - 2:1

Jako nezgodna utakmica sa pozitivnim završetkom. Randers je do 18. minuta imao dva gola prednosti, ali su gosti početkom drugog dela uspeli da smanje zaostatak i tako ožive utakmicu. Srećom po vas, nije bilo nepovoljnih ishoda...

PRECRTANO

NIRNBERG - AUE (tip 1, kvota 2,00) - 1:1

U drugoj utakmici dana u Cvajti sastali su se Nirnberg i Aue, a meče je završen bez pobednika - 1:1. Aue je bio bolji i bliži pobedi, ali ga je sputalo to što je Gonter postigao autogol u 63. minutu i tako je sve dobro urađeno palo u vodu. Opet je delovalo da sve ide kako treba za Nirnberg i po vas koji ste igrali keca, ali... Aue nije tako mislio.

Opširnije OVDE.

SLAVIJA MOZIR - GORODEJA (tip 1, kvota 2,00) - 1:1

Slavija Mozir je igrala nerešenio protiv Gorodeje, a rezultat je bio 1:1. Gorodeja je vodila na poluvremenu, ali na kraju nije uspela da zabeleži trijumf. Prvo je strelac za goste bio Jaskovič u 30. minutu utakmice, a Čukli je doneo izjednačenje Slaviji u 61. minutu i to iz penala. Nedostajalo vam je ovde malo sreće...

Opširnije OVDE.

KOPENHAGEN - ODENZE (tip 1, kvota 1,65) - 2:2

Kakav gol nam stiže iz Danske, ali je još zanimljivije ko ga je postigao. Prijateljska utakmica između Kopenhagena i Odenzea završena je rezultatom 2:2, a izjednačujući majstorski pogodak bio je delo Henrika Hansena, koji je u penziji još od 2015. godine. Hansen je pomoćnik Jakoba Mihelsena, a na teren je morao sticajem okolnosti u 84. minutu zbog povrede Mozesa Oponda. Niko na terenu verovatno nije očekivao ništa specijalno od nekadašnjeg veziste Odenzea, Esbjerga, Sonderjisea i Horsensa, ali nakon samo dva minuta usledio potpuni šok. Hansen je primio loptu na ivici kaznenog prostora, a onda je usledio lob iz mesta. Rezervni golman Kopenhagena Karl Johan Jonson je ostao potpuno nemoćan na liniji penala.

Opširnije OVDE.

POHANG - SEUL (tip 1, kvota 2,05) - 1:2

Sve je počelo praktično idealno, a završilo se košmarno. Pohang je poveo već u 5. minutu i činilo se da bi Seul mogao da doživi katastrofu, ali to se nije dogodilo. Naprotiv. Već do kraja prvog poluvremena gosti su izjednačili rezultat, da bi 15 minuta pre kraja Osmar zatresao mrežu za veliki preokret i konačnih 1:2, što kladiocima nikako nije odgovaralo...


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara