Filip Mladenović (©Star Sport)
Filip Mladenović (©Star Sport)

AEK i Mladenović – razlika je u 100.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.05.20. | 22:31

Srpski reprezentativac još vaga ponude

AEK ili Panatinaikos? Ako je jednog dana bliži jednom klubu iz Atine, sledećeg je definitivno nadomak drugog. I tako u krug...

Mediji u Grčkoj prilično su podeljeni po pitanju nastavka karijere srpskog reprezentativca. Iako je, po njihovim izveštajima, jasno da će to biti Grčka i Atina, dosta je oprečnih informacija o detaljima i njegovim daljim koracima u karijeri.

Izabrane vesti

Mladenović bira Panatinaikos pre Aeka

Naime, nedavno je objavljena informacija da je Mladenović bliži Panatinaikosu i da će mu ugovor biti u rangu sadašnjeg u Lehiji iz Gdanjska, od 200.000 evra (u Lehiji ima oko 180.000 evra). Sada renomirani i daleko pouzdaniji Sport24 donosi potpuno drugačije detalje...

Direktor Aeka Ilija Ivić definitivno vidi Mladenovića kao važnu kariku na levom boku u narednoj sezoni, ali se želje igrača i kluba po pitanju finansijskog dela saradnje značajno razlikuju. Jer, Mladenović je do početka krize zbog pandemije virusa korona tražio ugovor u rangu od 550.000 evra, a sada je taj suma spuštena na 450.000 evra, dok AEK navodno nudi maksimalno 350.000 evropskih novčanica. Problem je u tome što je na trogodišnjem nivou razlika u 300.000 evra.

Slučaj očigledno nije zaključen, a definitivno u medijima na jugu Evrope postoji velika razlika u saznanjima, jer teško da bi Panatinaikosu Mladenović tražio samo 200.000 evra, a Aeku značajno više novca.

Srpski reprezentativac će svakako imati mogućnost da bira gde će da nastavi karijeru. I doći će bez obeštećenja, što će za zainteresovane klubove biti ekstremno važno u vreme ozbiljne borbe za svaku paru. 



tagovi

Filip MladenovićAEK AtinaPanatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara