Žena NEMA PRAVO NA GREŠKU, šta ko traži to i dobije: Stravični komentari o ubijenoj direktorki iz Erdevika (FOTO)

NovostiOnline

22. 05. 2020. u 20:42

- Ubio ženu iz ljubomore? Svašta. Ubio ženu jer ga je varala. To nije ljubomora, već rešenje. On će izaći iz zatvora, a ona ga više neće varati.

Жена НЕМА ПРАВО НА ГРЕШКУ, шта ко тражи то и добије: Стравични коментари о убијеној директорки из Ердевика (ФОТО)

ŽRTVE Branislava Gnjidić i Miroslav Bojić

NA vest da je Branislavu Gnjidić, direktorku OŠ "Sava Šumanović" iz Erdevika ubio njen suprug Predrag usledila je, lavina stravičnih komentara na društvenim mrežama.

- Ubio ženu iz ljubomore? Svašta. Ubio ženu jer ga je varala. To nije ljubomora, već rešenje. On će izaći iz zatvora, a ona ga više neće varati.

- Sad je čovek manijak zato što je nju i švalera ubio kulturno, bez mučenja? - piše jedan od komentatora, pitajući se "šta je tu kriminal?".

Verovali ili ne, mnogo je ljudi koji u ovakvom stavu ne vide ništa loše.

- Šta ko traži, to i dobije.

- Njega mi je žao. Toliko.



- Prevara uništi nekome život.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Lena

23.05.2020. 12:48

Sram vas bilo za komentare,zena ako.nije srecna ili muz ne treba da budu zajedno i tacka,trece ne postoji!Zao mi iskreno te drage zene i ne duznog coveka!

драгана

23.05.2020. 17:25

@Lena - Tako je: ne treba da budu zajedno.Ali pokojni su tri godine bili u vezi i p9k9jna istovremeno u braku.Šta su čekali?Da im se napravi svadbena torta?Naravno da nije trebalo do ove tragedije da dođe.

Mila

23.05.2020. 18:08

@Lena - Da je za ubistvo zakonom predviđena smrtna kazna niko ne bi ubijao već bi tražio razvod. Svako ima pravo da živi svoj život kako hoće. Negativne komentare pišu samo primitivci kao što je i ovaj ubica kome treba odrediti najstrožu kaznu koja je nedovoljna za ono što je učinio. Voljene i poštovane žene ne traže drugog muškarca.

Bebe

24.05.2020. 00:26

@Lena - Pa i da su bili zajedno trideset i tri godine, sta se to koga tice, ljudski je razvesti se, kazete, pa zasto se nije razveo kada je saznao za prevaru? Zapeli ste da moralisete o tudjem zivotu, i to na koji nacin? Poenta je da niko nema prava da oduzme zivot nikome. Nisu bitni nikakvi razlozi i opravdanja. Zelite li, mozda, uz tortu , da Vam jos jednostavnije objasnim?

драгана

25.05.2020. 16:11

@Lena - Čitate i tumačite komentare kako Vi hoćete? Naravno da niko nema PRAVO nikog da ubije.Vidite da to PRAVO nije u funkciji kada nekome padne mrak na oči. Mrak na oči mu nije padao jednom,očigledno.Zašto se ONA nije razvela? Znate zašto? Jer joj "momak" nije nudio ništa.

esb-puerto@arcor.de

23.05.2020. 18:19

muškarci su mnogo iskompleksirani.. Nemaju karektera da se izbore sa ličnim porazom ( kad propadne veza ili brak ) Zato što je u našem društvu samo sebičnih umova koji psihicki nisu dorasli života.

Saša

23.05.2020. 18:54

@esb-puerto@arcor.de - Sebično je nabijati rogove mužu, dozvoliti da mu se neko smeje iza leđa a istovtemeno polagati pravo na brak sa istim tim rogonjom i uživati benefite tog braka. Loše je što se tako rešilo ali je loše i šta je do toga dovelo!!!

Kriteriji

23.05.2020. 18:19

Kad bi i zene merile vernost muskaraca istim kriterijima, verovatno bi ostalo vrlo malo muskaraca.

Rodja

23.05.2020. 19:08

Uzasno sam ljubomoran na svoju zenu,zato sto je puno volim,ali nikada,podvlacim nikada je ne bih ni udario ako bi me prevarila.Zbogom draga,tesko mi je,proci ce.Mozda ima boljih zena...