Godfri, Vučić i Al Kapone 1

To je da čovek ne poveruje.

Entoni Godfri, američki ambasador u Srbiji, ko zna čime izazvan i motivisan, izjavljuje da svi treba da izađu na izbore 21. juna jer je, kako je rekao, veoma važno da svi različiti pogledi i stavovi budu izraženi i predstavljeni u sledećem sazivu srpskog parlamenta.

Njegova ekselencija se izgleda o stanju na političkoj sceni Srbije obaveštava isključivo preko RTS, Pinka i Vučićevog tabloidnog smeća.

Pa da li je moguće da čovek nije čuo ni video, da je skoro dve nedelje ispred tog parlamenta, jedan poslanik opozicije štrajkovao glađu, tražeći da mu RTS javni servis, dakle medij koji plaćaju svi građani, omogući emisiju od šezdeset minuta u kojoj bi objasnio zašto štrajkuje.

I da je taj isti RTS kao da je politički servis vladajuće SNS, zahtev odbio, uz sramno obrazloženje da bi to bilo isto kao kada bi fudbaler koji promaši penal ili student koji ne položi ispit, tražili šezdesetminutnu emisiju.

Gospodin ambasador je verovatno uz Vučića naravno, jedini čovek u Srbiji koji nije hteo da čuje kako Srbija vrišti od bolova zatvorena u kućnom pritvoru za vreme vanrednog stanja i kako se to vrištanje pretvorilo u buku protiv diktature.

Na to je Vučić sa svojim huliganima hitlerovski odgovorio vatrometom i bakljadama na krovovima solitera i to za vreme policijskog časa.

A posle skoro dvomesečne takozvane respiratorne kampanje i ko zna kakve i kolike pljačke državnih para na račun medicinske opreme, dok epidemija nije ni počela da jenjava, Vučić takoreći direktno iz policijskog časa poziva na izbore 21. juna.

Takva vlast bi u svakoj pravno uređenoj zemlji a pogotovu u Americi, morala da odgovara tužilaštvu i policiji, a ne da ide na izbore.

Nema demokratskih i slobodnih izbora, to dobro znaju i Evropa i Amerika, sa bulumentom ratnih zločinaca i profitera, sa šovinistima i ratnim huškačima, sa lažovima, lopovima i kriminalcima na vlasti.

Zna i nekrunisani kralj srpskog političkog kupleraja, da neće biti legitimni pobednik, pa makar dobio i svih 250 poslaničkih mesta, jer izbori nisu slobodni, fer i demokratski.

Zato i pokušava da izvede na izbore i Demokratsku stranku tako što preko svojih plaćenika hoće da smeni legalno rukovodstvo demokrata.

Na pitanje zašto cepaju stranku, ta ubedljiva manjina budalasto odgovara – ne možemo mirno da gledamo lagani nestanak DS-a.

Kao da im neko brani da osnuju stranku u kojoj će biti većina.

Vidite li, poštovani čitaoci Danasa, koliko je Albert Ajnštajn bio u pravu i kako je zaista sve relativno u životu.

Zemlja u kojoj su crnci bili robovi bez prava glasa, zemlja kojom su vladali i harali mafijaši Al Kapone, Don Vito Korleone, Đenoveze i slični, prvo se njih oslobodila, ozakonila ljudska prava i slobode za sve, pa tek onda izbore proglasila praznikom demokratije.

Sada visoki predstavnik te zemlje traži od Srbije da ide na izbore koje organizuju srpski Al Kapončići, Korleončići i slični Vučići, Dačići, Vulini…

Ne hvala, gospodine Godfri, znamo ih dobro jer kačili smo se mi na njihovo uže i to više puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari