Lob iz penzije! Hansen obuo kopačke posle pet godina i šokirao Kopenhagen (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.20. | 18:19

Fantastičan potez pomoćnog trenera Odenzea Henrika Hansena

Kakav gol nam stiže iz Danske, ali je još zanimljivije ko ga je postigao. Prijateljska utakmica između Kopenhagena i Odenzea završena je rezultatom 2:2, a izjednačujući majstorski pogodak bio je delo Henrika Hansena, koji je u penziji još od 2015. godine.

Hansen je pomoćnik Jakoba Mihelsena, a na teren je morao sticajem okolnosti u 84. minutu zbog povrede Mozesa Oponda. Niko na terenu verovatno nije očekivao ništa specijalno od nekadašnjeg veziste Odenzea, Esbjerga, Sonderjisea i Horsensa, ali nakon samo dva minuta usledio potpuni šok. Hansen je primio loptu na ivici kaznenog prostora, a onda je usledio lob iz mesta. Rezervni golman Kopenhagena Karl Johan Jonson je ostao potpuno nemoćan na liniji penala.

Izabrane vesti

Kopenhagen je na poluvremenu vodio sa 2:0 zahvaljujući golovima Mohameda Darmija i Pepa Bjela, ali se Odenze potpuno vratio u nastavku. Rezultat je u 49. minutu smanjio Mozes Opondo, a onda je u samom finišu zablistao Hansen.

Danci su potpuno spremni za nastavak sezone 28. maja, kada će biti odigran meč između Arhusa i Randersa. Kopenhagen u ponedeljak gostuje Lingbiju, dok Odenze istog dana ide u goste Arhuusu.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara