Magazin Novi Sad

Penzionerka iz Novog Sada odbila paket SNS-a, nije joj jasno odakle im njeni podaci

Jedna penzionerka iz Novog Sada izjavila je za agenciju Beta da su je aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) zvali telefonom kako bi joj uručili paket pomoći i kazala da ona tu pomoć nije tražila i da ne zna odakle im njen broj telefona i njeni lični podaci.

– Pitala sam ih da li im je poznato da je nezakonito to što rade, na šta mi nisu ništa odgovorili – kazala je ta Novosađanka agenciji Beta.

Ona je precizirala da je osoba koja ju je pozvala sa mobilnog telefona na njen mobilni telefon raspolagala njenim imenom i prezimenom, adresom stanovanja i brojem telefona, iako ona nikada nije dala te podatke SNS-u.

– Rekli su mi da zovu redom sve pristalice i podržavaoce SNS-a, što ja nikada nisam bila – kazala je Novosađanka koja nije želela da joj se navodi ime.

Pokret “Jedan od pet miliona” saopštio je danas da gradonačelnik Novog Sada i visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević treba da vrati penzionerima novac “koji im je četiri godine uzimao”, umesto što se “hvali” najavom podele 40.000 paketa penzionerima.

Građani dobili pakete od Kriznog štaba, sada ih zovu iz SNS-a

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

29 Shares
Share via
Copy link