Nestali mladić iz banatskog sela pronađen mrtav kod Beograda

Aleksandar Halabrin (26) iz banatskog sela Janošik, koji je nestao 20. marta na Banjici u Beogradu, a za koga se u prvom trenutku verovalo da je zbog mere samoizolacije otišao od kuće, pre šest dana pronađen je mrtav.
Nestali mladić iz banatskog sela pronađen mrtav kod Beograda
Foto: 021.rs
Kako saznaje N1, telo Halabrina pronašli su meštani u ataru sela Parcani kod Sopota.
 
Telo mladića bilo je prekriveno tankim slojem zemlje i granja. Kod sebe nije imao lična dokumenta, te je naknadno utvrđen identitet.
 
Telo je posle uviđaja, a po nalogu tužilaštva, poslato na obdukciju. Prema nezvaničnim saznanjima, preliminarni izveštaj obdukcije pokazuje da je najverovatnije reč o ubistvu - na glavi žrtve uočena je povreda za koju se sumnja da je nastala vatrenim oružjem.
 
Tuzilaštvo još čeka rezultate obdukcije. Beogradska policija intenzivno radi na rasvetljavanju slučaju.
 
Porodica je Aleksandrov nestanak prijavila 23. marta. Prema ranijem pisanju medija, on je je otišao od kuće jer je trebalo da se sretne sa nekim drugom na Banjici. Nije poznato da li je do susreta došlo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija