Najnovije vesti
Vesti Hronika
PSI NAŠLI TELO NESTALOG MLADIĆA Aleksandar je posle dva meseca pronađen kod Sopota sa PROSTRELNOM RANOM NA GLAVI

PSI NAŠLI TELO NESTALOG MLADIĆA Aleksandar je posle dva meseca pronađen kod Sopota sa PROSTRELNOM RANOM NA GLAVI

Telo Aleksandra Halabrina (26) iz Janošika, mladića čiji je nestanak prijavljen 20. marta, pronađeno je u opštini Sopot kada su ga psi jednog čobanina iskopali iz zemlje. Aleksandar je, prema rečima brata, na glavi imao prostrelnu ranu od vatrenog oružja.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Aleksandar Halabrin pvt arhiva 2 Foto: Nestali Srbija / RAS Srbija
Aleksandar Halabrin pvt arhiva 2

- Jedan čobanin je u selu Parcina (opština Sopot) sa psima čuvao koze. U jednom trenutku, kerovi su nanjušili telo i počeli da kopaju. Iskopali su rupu u kojoj je bio Aleksandar. Imao je prostrelnu ranu na glavi - priča za "Blic" njegov brat od tetke.

Pročitajte još

Aleksandrovo telo poslato je na obdukciju, a porodica sada čeka nalaze obdukcije.

- Najteže je Aleksandrovom mami, mojoj tetki. Ona je samohrana majka, bila je jako vezana za njega, pošto je on sin jedinac. Oduvek je strahovala... Osim majke, ima mene i moju mamu. Niko nije mogao da očekuje da će se ovako završiti jer smo se svi nadali da ćemo ga pronaći živog i zdravog - kazao je potreseni mladić.

Aleksandar je nestao 20. marta, a kako nam je tada ispričao njegov brat, trebalo je da se sastane sa nekim njemu nepoznatim osobama na Banjici. Kerovi Čobanina iz Sopotina telo su pronašli 16. maja.

- Znam da se tog dana sastao sa jednim dečkom. Rastali su se, on je otišao kući, a Aleksandar je oko 15.30 na Banjici čekao nekoga da ka pokupi. Od tog trenutka ništa o njemu ne znamo - kazao je Aleksandrov brat tada.

Ko je tog dana trebalo da pokupi Aleksandra i da li je uopšte do tog susreta došlo, za njegovog brata ostala je misterija.