Humanitarni tiket u podne: Krševan Santini tipuje za bolnice u Srbiji

Vreme čitanja: 4min | pet. 22.05.20. | 12:27

Golman iz Zadra očekuje rekordni dobitak u plemenitom listiću

Golman Krševan Santini rođen je u Zadru. Imao je interesantnu sportsku karijeru, a jedinstven je i po tome što, kao golman, na leđima nosi broj deset. Svojevremeno nas je informisao o mogućim datumima kada će se nastaviti šampionat u Hrvatskoj. Za jedan je bio u pravu, 5. jun, a prvi startuju Hajduk i Zaprešić.

Santini nam je prvo pojasnio kako se čovek iz košarkaškog grada našao među stativama.

Izabrane vesti

“U pravu ste, svako dvorište, svaki kvart u Zadru imao je koš gde se igrao basket. I ja sam počeo sa košarkom koju sam trenirao par godina. Takođe, okušao sam se u skokovima u vodu odnosno more, pa tek počeo sa fudbalom”.

Tokom karijere branili ste za Zadar, Inter Zaprešić, Osijek, Domžale, tri godine u Ukrajini, a poslednja odrednica bila je Poljska.

Ugovor u Jagjeloniji raskinuo sam pre isteka. Mogao sam da ostanem u Poljskoj, primam novac, ali sam odlučio da se vratim kući kad je sve počelo sa virusom korona. Imao sam dobar ugovor, ali sam rekao sebi, ajde, ća. Treniram, osećam se fit, spremno, mogu još da pružim neku godinu. Prioritet je Hrvatska jer želim da budem bliži porodici, uz suprugu i decu. Nadam se da će biti nešto adekvatno za mene ovde jer sam u februaru odbio ponude iz Gruzije, Irana, Uzbekistana i Rumunije”, kazao je Santini i prešao na plemenito tipovanje.

Početna stanica je Južna Koreja, POHANG S. – SEUL. Domaći iz prva dva kola imaju četiri boda, Seul je sa poenom manje, sa pobedom i porazom. Pohang na poslednjih sedam utakmica ne zna za poraz. Seul je u poslednjem meču zabeležio minimalan trijumf. Međusobni skor je 18:9:23, ali domaći tim ima najubedljiviju pobedu od 5:0.

“Krećem sa jedinicom”.

Druga stanica je Belorusija, SLAVIJA M. – GORODEJA. Gosti imaju bolji međusobni skor, 1:2:4, uz najubedljiviju pobedu od 4:2. Gorodeji su pripala poslednja dva okršaja sa po 1:0. Nakon devet utakmica oba tima imaju po 11 bodova. Takođe, ekipe su poražene u poslednjim utakmicama, Slavija sa 2:0, a Gorodeja sa 3:1.

“Bodovi ostaju kod domaćina, kec”.

Vratićemo se u Belorusiju nakon što pažnju posvetimo utakmicama iz Cvajte, HAJDENHAJM – VEHEN odnosno NIRNBERG – ERCGEBIR AUE. Vehen je u prvom kolu nastavka dobio Štutgart, a Bohum je sa 3:0 pobedio Hajdenhajm koji se bori za čelne pozicije. Međusobni skor je, 3:5:4, a poslednji okršaj je okončan bez golova. Dok je Nirnberg startovao porazom rival je slavio sa 3:1. Kod ovog duela međusobni skor je 8:1:2, ali su gosti bili uspešniji u poslednjem okršaju, 4:3.

“Očekujem pobedu Hajdenhajma, a podelu bodova na drugom meču Cvajte”.

SOLIGORSK – BELŠINA, kao još jedan par iz Belorusije. Istorija je na strani domaćih, 13:5:5, uz najubedljiviju pobedu od 5:0. Gosti su fenjeraši, bez trijumfa, sa tri boda. Soligorsk nema poraz na poslednjih pet duela, četiri pobede i remi.

“Tri plus”.

Poslednji meč na dobrotvornom tiketu stiže iz Bundeslige, HERTA – UNION BERLIN. Herta je startovala pobedom od 3:0, a Bajern je savladao Union sa 2:0. U novembru minule godine bilo je 1:0 za Union, a međusobni skor je ujednačen, 2:2:2. Naš gost smatra da će na gradskom derbiju biti golova.

“Tri plus”, kaže Santini čiji su omiljeni sportisti Dražen Petrović i Džejson Kid.

Pitali smo za koga navija Krševan Santini.

“Kao lokal patriota za Zadar, u svim sportovima. Dobro, kad igra Hajduk navijam i za Bile, naravno, kad igra protiv nas onda za Zadar. Volim Milvol, Atletik, oni su mi autohtone vrste timova”.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.409.689 dinara. Predrag Jeremić postao je 52. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 207. po redu.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. Ukoliko “prođe” današnji tiket dobićemo novog rekordera sa fantastičnim dobitkom od 951.000 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Krševana Santinija dobitak će biti doniran i za Udruženje porodica sa problemom steriliteta “Bebe 2”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara