Hronika

BMW-om udario u parkirani golf i "lansirao" ga u prodavnicu

BMW-om udario u parkirani golf i "lansirao" ga u prodavnicu
Foto: V.D. | BMW-om udario u parkirani golf i "lansirao" ga u prodavnicu

TREBINJE - Trebinjac M. Ljubibratić (22), vozač automobila marke BMW, počinio je u četvrtak, u pedvečernjim satima, neobičan saobraćajni prekršaj na Benzinskoj pumpi "Best", u mjestu Aleksina Međa kod Trebinja, udarivši atom u golfa parkiranog ispred pumpe i na taj ga je način "uvezao" u prodavnicu pumpe.

Slučaj su potvrdili i službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje, koji su izvršili uviđaj i utvrdili da se sve dešavalo oko 16,30 časova ispred pumpe u i trgovačkom objektu pumpe.

"Putnički automobil marke BMW kojim je upravljalo lice M.LJ. iz Trebinja, usljed neprilagođene brzine, ostvarilo je kontakt sa parkiranim putničkim automobilom marke Volkswagen, tip Golf i od siline ga udara odbacilo u unutrašnjost trgovačkog objekta“, saopšteno je u trebinjskoj policiji.

Nastavlja se rad na ovoj saobraćajnoj nezgodi, u vezi koje je u Policijskoj upravi Trebinje za sada samo saopšteno da za posljedicu ima materijalnu štetu, ali ona još nije procijenjena.

Ovo nije prvi put da se vozači, zbog prebrze vožnje, zaustavljaju u unutrašnjosti objekta ove benzinske pumpe, za šta razloge treba tražiti i u činjenici što se, i pored čestih policijskih kontrola upravo na ovom mjestu, na ovoj putnoj dionici ipak vozi prebrzo, pa mještani Aleksine Međe, koji imaju imanje u blizini puta, kažu da u svojim njivama i nerijetko i dvorištima, često nalaze dijelove automobila iz saobraćajnih nezgoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije