Kao "leteći" Holanđani nekada! Trojica Srba biće kičma Ragnikovog Milana!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.05.2020.
09:42
Izvor: Sportske.net

Nemački stručnjak potpisaće ugovor na tri godine, a lako bi moglo da se desi da trojica naših fudbalera ovog leta postanu deo slavnog kluba koji je daleko od vremena kada su Gulit, Van Basten i Rajkard činili slavni holandski trio...

Povezane vesti

Milan je spreman, ne za revoluciju, kako kažu, već za građenje novog identiteta. Naime, Ralf Ragnik je verbalno prihvatio ponudu Gazidisa, sa sobom će dovesti stručni štab, a imaće ulogu menadžera, dakle, odlučivaće o dovođenju igrača.

Imaće i dovoljno vremena, porodica Singer, vlasnici Milana, će promeniti plan, nema više ishitrenih poteza, a tim će biti promenjen.

U planu je dovođenje nekolicine mlađih igrača, budžet će biti stotinak miliona evra, a ponovo se pominje Jović, mnogi su skeptični, ali Ragnik ga zna iz Bundeslige i veruje da bi u pitanju bilo dobro rešenje. Problem je Real, koji bi trebalo da dovede napadača, a u ovom trenutku, izgleda da nisu baš usmereni prema tome da menjaju Srbina, mogao bi da dobije šansu i naredne sezone.

Ali, nije samo Jović želja Ragnika. Na spisku je i Bleki Milenković. Naime, Milan i Fiorentina pokušavaju da sklope posao, Paketa i novac bi bili deo transfera. "Ljubičasti" žele Brazilca, za koga veruju da vredi više nego što je pokazao, ali se neće lako odreći Milenkovića, osim ako Srbin ne odbije da potpiše novi ugovor, sada zarađuje zaista malo, s obzirom na kvalitet, odnosno ono što je pokazao.

Milan hoće i bivšeg fudbalera Čelsija, Žeremija Bogu, koji se afirmisao u Sasuolu, a treći Srbin bi u slučaju odlaska Donarume, kao što smo pisali, bio naš Rajković iz Remsa.

Kako stoje stvari sa golmanom Milana?

Rajola radi na ponudi PSŽ, Leonardo hoće mlađeg golmana od Navasa, nudi Milanu na pozajmicu Areolu koji je sada u Realu, ali "Rosoneri" žele bivšeg golmana Zvezde.

U sve ovo uklopila bi se linija podmlađivanja tima na svim pozicijama, šansa za par igrača iz Bundesige kao što je Robin Koh iz Frajburga, koga hoće Napoli.

Baner ispravka


Ragnik i njegovih osam pomoćnika, čitav stručni štab bi dobili ugovor na tri godine što je sasvim dovoljno da promene tim, i stignu do Lige šampiona.

MIlan će se osloboditi starijih igrača, ali i nekih razočaranja tipa Kesija, Kastiljeha, verovatno i Krunića, a ne žele da prodaju Benasera Sitiju, odbiće i svaku ponudu za Tea Ernandeza.

Kako će sve izgledati, ostaje da vidimo, ali Milan sa trojicom Srba bi svakako zadobio simpatije ljubitelja fudbala u našoj zemlji.

Neodoljiva su poređenja sa trojkom letećih Holanđana, iz Berluskonijevog vremena, Gulitom, Van Bastenom i Rajkardom, mada jasno i Milan je daleko od tog vremena, i klasa igrača je neuporediva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DVA HRAMA
Friday, 22.05.2020
15:02

RANGNIK! PRESTANI! Kastiljeho razocaranje? Mogao bi da bude OK rezerva.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 22.05.2020
13:58

Od ta trojka od ova sada razlika ... 3 klase

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 22.05.2020
13:27

Ovo bi bilo bas zanimljivo i predobro za nasu repku

avatar
Aleksandar 7
Friday, 22.05.2020
10:01

Recimo "jugoslovenski" trio napred...
Kostic levo,Rebic desno...Jovic centralno...
Iza njih Luka Modric...rasterecen delimicno defanzive...
Iza njega Tonali i Verati(dati Benacera i doplatiti)...
Pozadi levo Hernandez...desno Calabria...
Centralno Romanjoli i T.Silva(dve sezone opusteno)...
Na golu Plizari...
Na klupi mladi igraci...
Soncin,Abanda,Gabija,Pobega,Maldini,Leao...
Mozda i neko pojacanje na krilnim pozicijama.
Plus jedan iskusan spic(Mario Gomez,Mandzulic,Ljorente...)
To bi bio lep Milan.
Pozdrav...

avatar
traktore
Sunday, 24.05.2020
10:42

a gde je Conti

avatar
Aleksandar 7
Monday, 25.05.2020
22:19

Licno bih mu dao sansu.
Cini se da nakon povrede to vise nije isti igrac.
Voleo bih da gresim..
Milan bi sa njim imao dva odlicna desna beka..
Mogao bi da rotira..
Kazem..ako bude mogao.