Voz naleteo na auto: Muškarac (35) poginuo kod Lajkovca

Tanjug

22. 05. 2020. u 08:04

Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil

Воз налетео на ауто: Мушкарац (35) погинуо код Лајковца

Depositphotos

LAJKOVAC - Jedna osoba poginula je na deonici barske pruge između Lajkovca i Lazarevca, kada je teretni voz naleteo na automobil, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.

Reč je o muškarcu starom 35 godina, koji je vozio automobil "opel korsa".

Nesreća se dogodila sinoć u 20.45 sati, na putnom prelazu obezbeđenom drumskom signalizacijom i svetlosnim saobraćajnim znacima.

Prema informacijama sa terena, svetlosna signalizacija na ovom putnom prelazu je ispravna i radila je u trenutku nesreće.

Na mesto nesreće izašli su pripadnici MUP-a i Hitne pomoći, kao i železnička komisija za isleđenje vanrednih događaja, koja će utvrditi sve detalje.

"Infrastruktura železnice Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i saobraćajnu signalizaciju, jer samo tako mogu da se spreče ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

IŽS žali zbog tragedije koja se dogodila i izražava saučešće porodici nastradalog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

sjooooits

22.05.2020. 08:41

ШИНСКО ВОЗИЛО ИМА ПРЕДНОСТ,а неки фићфирић опел корса.Возач локомотиве је требао да заустави воз која ишла брзином од 45 км/ч,а композиција тешка 10-15 ВАГОНА (1 вагон је 10.ооо кг)па да видимо колики је пут заустављања ове грдосије у односу на 700 кг опел корсе

Goran

23.05.2020. 16:26

Svi koji su vozačku stekli posle 2000 bi trebalo testove da polažu na godinu dana a sve u nadi da će bar većina naučiti kako izgleda semafor. Tugu osetim kad autom krenem u grad a neko pravi zastoj i pokazuje mi rukom da prođem a on ima prvenstvo...