');
Najnovije vesti
Blic Zabava

BILJANA TIPSAREVIĆ RADI DO POSLEDNJEG DANA TRUDNOĆE Otkrila je za koje NEOBIČNO IME za sina navija Janko (VIDEO)

Srpska kreatorka Biljana Tipsarević uskoro će se poroditi, a odlučila je da do poslednjeg dana trudnoće radi, te je s ponosom predstavila ono na čemu je u prethodnom periodu radila.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Biljana Tipsarević Foto: Privatna arhiva
Biljana Tipsarević

Biljana Tipsarević je jako ponosna na kolekciju koja će se, sigurna je, dopasti svim pripadnicama lepšeg pola.

- Modeli mogu da se nose uz patike, uz papuče, nešto ravno... A mogu i uz štikle, za neke prigodne prilike. Pravo je vreme da osvežimo garderober letnjim komadima odeće, iako je neizvesno da li ćemo ove godine imati letovanja na kakva smo navikli - kazala je ona pred našim kamerama.

Biljana Tipsarević
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Biljana Tipsarević

Supruga tenisera Janka Tipsarevića progovorila je i o imenu naslednika.

- Janko navija da to bude Noa, dok se meni i ćerki Emili dopada ime Leo. Kako god bude volela bih da ipak Emili odluči kako će joj se zvati brat - istakla je Biljana, koja pred porođaj izgleda odlično.

Biljana Tipsarević
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Biljana Tipsarević
Pročitajte još

- I tek tako svet je stao. Posle dva meseca krizne situacije ulazimo neizvesno u letnju sezonu. Čak je delovalo da će biti otkazana. Međutim, optimizam je pobedio i prvi zraci Sunca probudili su summer vajb. Tako je i moja nova kolekcija nastavila svoj tok sa prvim tragovima svetlosti dana. Nazivom Summerland demantujem činjenicu da je leto otkazano. Jarke boje žute, crvene i plave srž su same kolekcije, dok je nijansa aktuelne lavande noseći kolorit kolekcije. Igre oversize karnera i prugastih printova u boji mora vode nas na Capri, dok nežni floral printovi i oker nijanse u Južnu Francusku. Obilazimo najaktuelnije letnje destinacije kroz lepršave i seksi haljine koje su praktične da se nose 24/7. Prugasto platneni kompleti idealni su za tople dane, a njihova praktična primena ogleda se kroz dva stajling principa: machy-machy i mix&mach. Poslovni summer look rezervisan je za već prepoznatljive krojeve mojih odela koji su asimetrično upotpunjeni dominantnim karnerom. Za vrele noći selimo se u Monte Karlo atmosferu uz ekstravagantne šljokičaste toalete. Krenite sa nama na put oko sveta - ističe ona.

Biljana sa timom
Foto: Privatna arhiva
Biljana sa timom

Janko Tipsarević je zaslužan za teniski događaj godine u Srbiji, koji će se održati za tri nedelje, a on sa svojim timom radi na događaju čiji je zvaničan naziv Eastern european championship.