EKSKLUZIVNO! DRAGAN NIKOLIĆ PRED SMRT HTEO DA UPOZNA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Otkrivena godinama čuvana tajna!
Foto: Dragan Kadić, EPA/DAVE HUNT

pOSLEDNJA ŽELJA

EKSKLUZIVNO! DRAGAN NIKOLIĆ PRED SMRT HTEO DA UPOZNA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Otkrivena godinama čuvana tajna!

Tenis -

Legendarnog glumca Dragana Nikolića bila je da upozna Novaka Đokovića, za Kurir otkriva teniski stručnjak Radmilo Armenulić

Poslednja želja Milena Dravić je jedno veče više od sat vremena pričala s Novakom, ugovarali su posetu iznenađenja u bolnici, ali onda je Gaga umro, prisetio se naš teniski stručnjak glumaca i svojih venčanih kumova

Poslednja želja legendarnog glumca Dragana Nikolića bila je da upozna Novaka Đokovića, za Kurir otkriva teniski stručnjak Radmilo Armenulić.

Želja mu se nije ispunila iako je njegova supruga Milena Dravić neposredno pred njegovu smrt više od sat vremena razgovarala s Noletom telefonom i ugovarala iznenađenje. Dve i po godine kasnije i ona je umrla...

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Dragan Nikolić i Milena Dravić su moji venčani kumovi. Milena Dravić je htela da Novaka Đokovića upozna s njim, jer mu je to bila velika želja. Ali ubrzo je pao u komu i nije mogao da prepoznaje ljude - ekskluzivno za Kurir otkriva Radmilo Armenulić i dodaje:

- Mi smo u to vreme bili na jednoj večeri u organizaciji Dejvis kupa, koji se igrao u Beogradu. U jednom trenutku moja supruga je pozvala Milenu i dala telefon Novaku, koji je sedao pored nas. On je ustao s večere i čitavih sat vremena razgovarao s njom. Posle smo i mi saznali ceo tok razgovora. On je nju tešio, pričao o životu, tenisu, pozorištu, razne stvari, šta je radio - u dahu će Armenulić, koji je otkrio i to da je Novak hteo da poseti Dragana Nikolića u bolnici, raspitivao se o svemu, ali slavni glumac je već bio u dubokoj komi.

- Novak je hteo da poseti Dragana, raspitivali smo se kako da to učinimo, ali nije bilo šanse. Jednostavno, Gaga nikog nije prepoznavao tih dana. Milena nam je posle rekla da u u životu nije pričala s tako pametnom osobom kao što je Novak. Čak joj je davao i savete, ali istovremeno je hteo da je uteši. Dva dana posle toga Dragan je bio s maskom za kiseonikom, samo je pomerao jednu ruku, pokušali smo da mu nešto kažemo, ali nije reagovao. Sutradan ujutru je preminuo - priseća se Armenulić tog tužnog 11. marta 2016. godine.

Proslavljeni teniski stručnjak kaže da ga ne čudi što je Đoković do te mere oduševio Milenu Dravić, jer je zaista veliki čovek.

foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

- Novak je najhumaniji čovek koga sam ikad video, čuo i upoznao. Daću vam nekoliko primera, kad je Viktor Troicki bio suspendovan zbog doping afere, on je uzeo njegovu ekipu i svuda ih vodio sa sobom, tako mu je spasao karijeru. Filipu Krajinoviću je takođe dosta pomogao. Uvek se ponašao fer prema svojim kolegama, pomogao koliko je mogao, a da ne pričamo o njegovom humanitarnom radu mimo teniskog sveta. Uz to je još i pametan i obrazovan, pa ne čudi što je Milena Dravić toliko bila oduševljena razgovorom s njim - istakao je Radmilo Armenulić.

Pogrešno shvaćen

VAKCINA NIJE PROBLEM

Novak Đoković izazvao je burnu reakciju u zemlji i svetu svojim stavom o vakcini protiv koronavirusa, a evo šta kaže Armenulić o tome:

- Novak je istaknuta ličnost i strahovito se meri svaka njegova reč. Kao takav on mora vrlo oprezno da daje izjave. I zaista, on to i radi, ali pogrešno se tumače. Nije on rekao da neće da se vakciniše, već je istakao da samo čeka rezultate i prati u kom pravcu će to sve ići - osetio je potrebu Armenulić da odbrani Đokovića.

Burna 2008.

SREĆOM, OTMICA SE NIJE DESILA

Radmilo Armenulić nedavno se u razgovoru za Kurir dotakao i priče iz 2008, kad su albanski ekstremisti planirali otmicu Novaka Đokovića u Londonu.

- Nisam ja to otkrio, samo sam rekao da sam i ja čuo za taj slučaj, kao i mnogi koji su gledali TV emisiju u kojoj je govorila Novakova majka Dijana. Ali bitno je da je sve ostalo na priči, da se ta otmica nije desila - naveo je Armenulić.

Kurir.rs/ Milan Nastić Foto: Dragan Kadić, EPA/DAVE HUNT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track