Končita Vurst potpuno drugačija: Da li biste je sada prepoznali? FOTO/VIDEO

Iako je zvanično Pesma Evrovizije otkazana, sinoć je na programu bio revijalni deo gde su se uključili svi takmičari koji su bili predviđeni da učestvuju na ovogodišnjem takmičenju.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.05.2020.

11:25

Končita Vurst potpuno drugačija: Da li biste je sada prepoznali? FOTO/VIDEO
Foto: GettyImages, Matthias Nareyek

Osim takmičara iz 41 zemlje, video-pozivom uključili su se i neki raniji učesnici Evrovizije. Među njima je i Končita Vurst, austrijska pobednica koja je 2014. godine izazvala mnogo komentara kada se pojavila na sceni.

Iako je tada nastupala u elegantnoj haljini, sa bradom i dugom, ravnom kosom, sada se pojavila u potpuno drugačijem izdanju: Podšišana, i sa kapom na glavi.
"Kod kuće sam, kao i većina ljudi. Želim da razmišljam pozitivno. Sviđa mi se što poslednjih nekoliko nedelja slabije nosim donji veš. Vidimo se vrlo brzo, ostanite kod kuće", poručila je austrijska zvezda.

Ona se pojavljuje u ovom video-snimku, na 3:20.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: