Najnovije vesti
Zabava
marija serifovic molitva eurovision 2020 serbia

"OPET SAM U FINALU EVROVIZIJE, IMAM TREMU" Marija Šerifović pokrenula buru poruka, želi da Srbija opet bude NAJBOLJA

Marija Šerifović je pre tačno 13 godina pobedila na Evroviziji u Helsinkiju sa pesmom "Molitva". Ona se tada, pre takmičenja, pomolila Bogu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Marija Šerifović Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Marija Šerifović
Marija Šerifović
Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Marija Šerifović

Na konferenciji za novinare koja je održana neposredno posle festivala Marija je izjavila da se pre takmičenja pomolila Bogu rečima:

- Ako je ovo moja noć, daj da pobedim, ako nije, ne dozvoli da pobedimo. Bog je očigledno mislio da smo zaslužili pobedu - rekla je tada naša pevačica.

Evropa sa nestrljenjem očekuje da vidi kako će večeras izgledati specijalni evrovizijski program „Europe Shine A Lihgt“, a celi svet će videti i jaku poruku iz srca Beograda, dok će među njima biti i jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović.

Kako sama kaže, iako neće nastupati na sceni - ima veliku tremu.

Marijina objava
Foto: Facebook
Marijina objava

Marija je krajem aprila otkrila šta nas čeka.

- Organizatori EBU kontaktirali su samo pet zemalja koje će specijalno za tu noć predstaviti video iz svojih zemalja i među tih pet našli smo se i mi. To je zaista važna stvar svakako zbog toga što je izbor pao baš na „Molitvu“ i baš na Beograd. Utisak jeste da su ulice sablasne i prazne, ali ujedno mi je drago što smo odgovorni i ujedinjeni da ovo što pre prođe. S obzirom na to da smo snimali na nekoliko lokacija u Beogradu, jedna od lokacija bio je i Dorćol kada smo baš u 20 h snimali, napravili smo mini-performans sa svim beograđanima koji su izašli da aplaudiraju zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore za živote ljudi. To su jake poruke koje želim da kroz ovaj video prenesem Evropi - kazala je ona tada za "Blic".

Pročitajte još

VIDEO Marija Šerifović napušta Zvezde Granda