Nevil vs Tevezov agent - bilo je žustro, a onda je došao Džejmi Karager...

Autor: Stefan Matić
petak 15.05.2020.
23:44
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler Liverpula je uživao u raspravi.

EPA/MAGI HAROUN
EPA/MAGI HAROUN

Povezane vesti

Danas su dve 'zaraćene' strane imale šansu da sudare svoje argument uživo na Skaj Sportu. Učesnici ove rasprave oko performansi Karlosa Teveza pri kraju boravka u Mančester Junajtedu su bili Kia Jorbčian, agent Argentinca i Geri Nevil, bivši kapiten "đavola" i analitičar Skaj Sporta.

Prvo je agent izjavio kako je morao da uzvrati na kritike svog klijenta od strane Nevila koji je ranije kazao kako je Tevez postao nezainteresovan i ometen zbog konstantnih spekulacija oko njegove budućnosti što se osetilo u Junajtedu.

"Mislim da je Nevil pogrešio. Često pustim stvari, ali ako napadate nekog i napravite sijaset pogrešnih i netačnih zaključaka, puštanje toga ne bi učinilo ništa dobro publici koja sluša lažne informacije. Fergi je bio jedan od najvećih, imam samo poštovanje za njega"

"Znam da je držao prst na puls tima svakodnevno, bio je jak trener. Znao je šta mu rade igrači i na treningu i van njega, kod kuće, vikendima... Komentarisanjem Teveza i njegove druge sezone je ujedno i pitanje da li je Ferguson pazio na 'puls'. Ser Aleks Feguson ne bi stavio nekog 51 put ukoliko su odrađivali utakmice ili bili neprofesionalni, ili Geri misli da je Ser Aleks popustio", izjavio je agent mnogih svetskih igrača poput Teveza, Kutinja, Vilijana i drugih.

Nevil je krenuo sa svojim argumentima da bi Džejmi Karager, nekadašnji štoper Liverpula a sada kolega Nevilu na Skaj Sportu u svom duhu nakratko 'prekinuo' ovu debatu zanimljvom akcijom grickanja kokica.

Nevil je kasnije nastavio sa izlaganjem da je Teveza dosta sputavalo upletenost i treće strane koja je posedovala određeni procenat na njegov ugovor, da mu je to sve smetalo i da nikada nije bio na svom nivou tokom poslednja četiri meseca u klubu.

Po mrežama se ipak više priča o Karagerovom upadu no o debati agenta i analitičara.

Baner ispravka

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke