Najnovije vesti
Vesti Društvo
Novi, redizajnirani "Blic subotom" čitajte ODMAH! Vladika u pritvoru, narod brani svetinje, patrijarh poručuje: Ponašaju se GORE NEGO TURCI NEKADA!

Novi, redizajnirani "Blic subotom" čitajte ODMAH! Vladika u pritvoru, narod brani svetinje, patrijarh poručuje: Ponašaju se GORE NEGO TURCI NEKADA!

Blic stiže u redizajniranom izdanju na čak 64 strane - "Blic subotom", a vi ga možete čitati odmah!

Slušaj vest
0:00/ 0:00
naslovna 1605 Foto: RAS Srbija
naslovna 1605

Novi broj u novom ruhu, na povećanom broju strana, donosi pregršt aktuelnih i zanimljivih priča.

Nastavljamo da pratimo sva dešavanja u Crnoj Gori oko pokušaja nasilnog otimanja SPC imovine, kao i zatvaranja najistaknutijih ličnosti Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori. Novi broj donosi i popis najistaknutijih svetinja u Crnoj Gori, reakcije sveštenstva i naroda koji se protivi odlukama crnogorske vlasti, ali i poruku patrijarha Irineja koji ističe da se Crnogorci ponašaju "gore nego Turci nekada".

Za "Blic subotom" u ovom broju ekskluzivno pišu i: Bojan Klačar, Tanja Fajon, Tanja Jović, Nebojša Čović, Orhan Dragaš, Milan St. Protić, Vlada Novaković, Milojko Arsić, Deda Milorad.

Pročitajte i šta je za "Blic" poručio dr Srđa Janković o svojim kolegama sa prve linije fornta borbe protiv korona virusa.

Generalni sekretar Udruženja naftnih kompanija Srbije Tomislav Mićović pisao je o istorijskom poremećaju na tržištu nafte, dok je predsednica odbora za stabilizaciju i pridruživanje Srbije i EU Tanja Fajon govorila je o solidarnosti Evropske unije u teškim vremenima.

Generalni direktor "Ringier Axel Springer media AG" Mark Dekan u autorskom tekstu o strategijama biznismena u eri posle korona virusa, dok je profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu Milojko Arsić pisao o uticaju pandemije na privredu i društvo.

Novi broj donosi i priču kako je Luka Jović za 23 godine preživeo tri života, ali i šta Jovana i Željko Joksimović kažu o svom braku...

Sve to možete čitati već sada!

Čitaoci iz Srbije i inostranstva, od nedavno imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, zavaljeni u svoju fotelju.

Uz novi, redizajnirani "Blic", sutra će se na kioscima naći i novi broj "Blic Žene", koju takođe već sada možete čitati pretplatom na naša štampana izdanja.

Nova "Blic Žena", u saradnji sa našim vrhunskim stručnjacima, saradnicima BLIC ŽENE, nastavlja da rešava probleme. Odgovorima na vaša pitanja stručnjaci pomažu da lakše prebrodite posledice krize.

Blic Žena, 16.05.
Foto: RAS Srbija
Blic Žena, 16.05.

U novoj "Ženi" obavezno pogledajte i pročitajte: Sad se nose majice: s printom, polo kragnom ili s puf rukavima; Naočare, modni komad privatnosti; Domaće maske iz holivudske kuhinje; Zašto roditelji negiraju, a zaista prave razliku među decom; Da li ste tužna mama; Nisam ni sanjala da ću se u izolaciji ponovo zaljubiti u muža; Kako se sadi začinsko bilje; Šta nam donosi retrogradni Pluton...

Tu su i saveti kako da sačuvate fizičko i duhovno zgravlje, ali i pregršt novih, preukusnih recepata.

Pročitajte i šta su za "Blic Ženu" ispričali Seka Aleksić, Boris Novković, Marija Zarić, Milan Vasić i mnogi drugi...

Opcija „Štamapna izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da u okolnostima pandemije bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Opciji štampana izdanja možete pristupiti preko naslovne strane sajta ili putem linkova za region i Srbiju i za inostrastvo.

Oba izdanja, "Blic subotom" i "Blic Žena" u subotu ujutro naći će se i na svim kioscima u Srbiji.

Uz tako kupljeni "Blic" ovog vikenda poklanjamo i DVD iznenađenja sa najrazličitijim temama pogodnim za sve uzraste, dok uz "Blic Ženu" kupljenu na kioscima dobijate pregršt različitih i lepih poklona. Uz svaki primerak, jedan poklon. Birajte! Čeka vas: seme za cveće ili začinsko bilje ili moderni i postojani lakovi, možda dobijete limuntus ili prašak za pecivo ili puding ili kašičice za limunadu.

Čitajte Blic i Blic Ženu...