Karićeva u Šapcu

Predsednička kandidatkinja Pokreta "Snaga Srbije" Milanka Karić, u okviru kampanje za izbore, posetila je Šabac, Loznicu i Bogatić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.01.2008.

14:07

Default images

Ona je tamo je prisustvovala božićnom ručku u domu poljoprivrednika iz tog mesta Dragana Ulardžića. Ona je izjavila da će se, ukoliko bude izabrana za predsednicu, zalagati da Srbija postane najveći izvoznik zdrave hrane na Balkanu, prenosi PSS.

Ona je rekla da tom posetom ukazuje pažnju i poštovanje svim seoskim domaćinima i dodala da će se "kada postane predsednik zalagati da Srbija i definitivno postane najveći izvoznik zdrave hrane na Balkanu", prenosi u saopštenju Informativna služba Pokreta Snaga Srbije.

"Budućnost Srbije je u porodičnim farmama, u razbijanju monopola, u sprečavanju da se plodna zemlja i dalje nalazi u rukama latifundista koji ni nemaju namere da se ozbiljno bave poljoprivredom, a da naš vredni i sposobni seoski domaćin - postane njihov napoličar i najamni radnik", rekla je ona.

"Ako su mogle jedna Danska i Holandija da srede svoj agrarni sistem, zašto se to ne bi uspelo i u našoj zemlji. Važno je imati dobar program a mi u Pokretu ga imamo", dodala je Karićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: