Zablaćanski i dalje u komi

Glumac Milenko Zablaćanski nalazi se treći dan u komi na intenzivnoj nezi Opšte bolnice u Užicu.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 07.01.2008.

10:21

Default images

Anesteziologinja Opšte bolice u Užicu Verica Vasilijević rekla je jutros agenciji Beta da je zdravstevno stanje Zablaćanskog i dalje teško, ali da je pacijent vitalno stabilan. Ona nije mogla da potvrdi da će Zablaćanski danas biti prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, o čemu je bilo nagoveštaja.

Ona je kazala da će odluku o tome doneti lekari specijalisti na osnovu parametara stabilnosti zdravstvenog stanja pacijenta.

Milenko Zablaćanski povređen je u saobraćajnom udesu u subotu oko 16.30, na magistralnom putu Užice-Zlatibor, posle čega je u besvesnom stanju sa teškim povredama u predelu glave primljen u užičku medicinsku ustanovu i operisan.

Istraga još nije utvrdila uzroke nesreće. Istražni sudija Opštinskog suda u Čajetini Slavica Didanović, koja je radila uviđaj, rekla je Beti da očekuje rezultate tehničkog pregleda vozila bez čega ne može da govori o eventulanim uzrocima sudara dva vozila na Zlatiboru.

Ona je dodala da će rezultati većine naloga koji je kao sudija izdala sa mesta uviđaja biti gotovi u utorak 8. januara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: