Četvrtak, 03.01.2008.

20:21

Španija: Troje mrtvih u nevremenu

Tri osobe poginule u olujnom nevremenu u protekla dva dana u Španiji, a jake kiše su izazvale poplave širom Portugala.

Izvor: Tanjug

Default images

Tela dvojice ribara izbačena su na obalu pošto su visoki talasi prevrnuli njihov čamac u blizini Pontevedre na severu Španije. Jedna žena je preminula u bolnici u Madridu, pošto je na nju pao kameni deo krova sa jedne zgrade, odlomljen usled snažnog naleta vetra.

Usled nevremena došlo je do prekida u trajektnim linijama sa Marokom, navela je DPA.

Olujni vetar čupao je drveće iz korena u Portugalu, a podrumi mnogih kuća su poplavljeni.

Nevreme je prouzrokovalo blokadu puteva, posebno u centralnim delovima zemlje, kao i kašnjenje vozova ka Portu, navela je nemačka novinska agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: