Kia "osvežila" Picanto FOTO

Kia je predstavila restilizovani Picanto na korejskom tržištu, gde ovaj mali gradski automobil nosi oznaku Morning.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 14.05.2020.

11:45

Kia
Foto: Kia promo

Redizajnirana verzija je prepoznatljiva pre svega po promenama na prednjem delu vozila.

Tu su najpre nova LED svetla, a zatim u preoblikovani branik koji vozilu daje dimaničniji izgled. Izmenjeni su i maska hladnjaka i kućišta farova za maglu.
Foto: Kia promo
Pozadi je osvežena Kia dobila nova stop svetla u LED tehnologiji, a restilizovan je i zadnji branik.

Korejski proizvođač ponudiće kupcima i redizajnirane 16-inčne alu felne, dok spoljašnjost vozila krase hromirani detalji u vidu lajsni i kvaka na vratima.
Foto: Kia promo
Na fotografijama su prikazani automobili sa bogatijom opremom, pa unutrašnjost obiluje brojnim sadržajima koji nisu tako česti u modelima iz ovog segmenta.

Pored elektropodizača za sva 4 prozora, tu je i multifunkcionalni volan sa brojnim komandama, zatim automatski klima-uređaj, naslon za ruku između vozača i suvozača, te 8-inčni ekran multimedijalnog sistema
Foto: Kia promo
Kada je reč o motorizaciji, kupcima na korejskom tržištu dostupan je samo jedan agregat. U pitanju je atmosferski 1.0-litarski benzinac sa 3 cilindra, koji proizvodi 75 KS i 95 Nm.

Motor može biti uparen sa 5-brzinskim manuelnim i 4-stepenim automatskim menjačem, koji se vidi na modelima prikazanim na fotografijama.
Foto: Kia promo
Kia Morning Urban će koštati od 11.950.000 korejskih vona, što iznosi oko 9.000 evra.
Foto: Kia promo
Foto: Kia promo
Foto: Kia promo
Foto: Kia promo
Foto: Kia promo
Foto: Kia promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: