U brutalnom obračunu sa narodom u Pljevljima povređeno i dete: Trenutno mirno, policija saopštila da privodi odgovorne (FOTO+VIDEO)

NovostiOnline

13. 05. 2020. u 21:26

Saopšteno je da su dva službenika Centra bezbednosti Pljevlja su povređena

У бруталном обрачуну са народом у Пљевљима повређено и дете: Тренутно мирно, полиција саопштила да приводи одговорне (ФОТО+ВИДЕО)

Veliki broj Pljevljaka okupio se večeras u glavnoj gradskoj ulici kako bi iskazao revolt zbog hapšenja episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija i više sveštenika SPC.

Policija je na okupljene građane, među kojima se nalazio i veliki broj dece, ispalila suzavac, a jedan deo građana odgovorio je kamenicama.


Čitaoci našeg portala su nam javili da ima i povređenih, a među njima je i sedmogodišnje dete.


Gradom su odjekivale detonacije, trenutno je mirno, ali napeto. Manja grupa građana i dalje se nalazi u susednoj ulici.

POLICIJA: U TOKU JE PRIVOĐENjE ODGOVORNIH

Uprava policije saopštila je da je večeras u Pljevljima došlo do incidenta u kojem su okupljeni građani napali policijske službenike i u njihovom pravcu bacali kamenice, staklene flaše i pirotehnička sredstva te tako ugrožavali živote službenika Uprave policije.

Saopšteno je da su dva službenika Centra bezbednosti Pljevlja su povređena.

-U Ulici kralja Petra došlo je do okupljanja većeg broja građana suprotno naredbi Ministarstva zdravlja o zabrani javnih okupljanja. Nakon više upozorenja i naređenja službenika policije okupljena masa se oglušila o naređenja i u pravcu policijskih službenika počela da baca kamenje, staklene flaše i pirotehnička sredstva. Policija je upotrebila sredstvo prinude – suzavac i okupljeni građani se razilaze. Veliki broj okupljenih je bio maskiran i mlađe životne dobi. U toku je privođenje više odgovornih za incidente ali i dalje policijske mere i radnje na identifikovanju i procesuiranju svih lica - saopšteno je iz policije.








(IN4S)




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

Tamo Neko

13.05.2020. 21:39

Sta misli bilo koja policija sveta,da li moze i treba protiv svog naroda?!Daleko im lepa kuca.

Sasa

14.05.2020. 02:44

@Tamo Neko - Mislim da ova policija nema veze sa onom od skoro kada su odbijali naredjenja. Bojim se da je sada mobilisao siptare, verovatno po savetu Sorosa... Vreme ce pokazati. Po meni narod sada treba i mora sam da proglasi slobodnu zonu na nekoj teritoriji, gde procenjeno mogu da zaokruze svoj zivot i iskljuce se iz Milove bogoboracke tvorevine. Ukoliko Milovi teroristi opet krenu, narod u CG je znao da uvek bude slobodan, a tako ce slobodu ostvariti i ovog puta,

NEBOJŠA

13.05.2020. 21:44

Ovo je igra zivota i smrti, ovo je borba na zivot i smrt. Bez obravuna nema pobede, u suprotnom Srbi ce biti logorasi. Zato u proboj u slavu i pobedu, istrebiti Milogorce kao sto opisuje Gorski bijenac ali novi

Cojo

13.05.2020. 21:50

U balkanskim narodima je opšte poznato kada policija krene na narod onda ispadnu lozbiljni problemi... Uvek je vlast izvukla deblji kraj u ovakvim situacija a. Nije ovo dobro krenulo

Aleksandar

13.05.2020. 22:35

pa sta cekaju sto ne krenu konacno da se brane? Ovde bez krvoprolica nema mira onda bolje neka se sto pre desi

драгана

13.05.2020. 22:37

Milo,Milo,u paklu ćeš stajati u ustaškom odeljenju.Ući ćeš u tri rečenice istorije Kolumbije.