Uhapšeno troje inspektora osumnjičenih za primanje mita

Uhapšen je A.O. (54), odgovorno lice jedne laboratorije u Beogradu, koji je osumnjičen za davanje mita.
Zbog sumnje da su primili mito, uhapšeni su P.R. (56), granični veterinarski inspektor, M.S. (60), sanitarni inspektor, kao i D.I. (51), fitosanitarni inspektor.
 
Sumnja se da je A.O. trojici osumnjičenih za primanje mita dao različite svote novca, u ukupnom iznosu od 878.870 dinara, kako bi oni zauzvrat dali prednost njegovoj laboratoriji prilikom slanja uzoraka za analizu ispravnosti.
 
Akcija policije odvijala se u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu i Ministarstvom poljoprivrede.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
 
  • Xyz

    09.07.2020 19:16
    Nedovoljno
    Osoba A. O. Je ojadila državu i društvo za 1000 ... puta više od ovoga sto je dato inspektorima... to je raznim ministarstvima prijavljivano u više navrata... niko nije reagovao jer su se svi ugradjivali na nekom nivou. I sad mu se neće suditi za to nego za ovu sicu...
  • glogi

    16.06.2020 13:43
    Imao sam posla sa ovim inpektorom,svi su oni isti,svako ima svoju labaratoriju u koju salje na uzrokovanje.
  • vzr

    14.05.2020 01:56
    Duh.
    Ta mante me, ovo je obican predizborni igrokaz, inace sta se cekalo do sada? Mislim da u celoj drzavi imamo ukupno 3 postena inspektora (cegagod) a svi ostali su korumpirani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija