BEOGRAD SE ZAHVALJUJE GRAĐANIMA: Osvanula poruka na više od 100 bilborda u prestonici (FOTO)

Tanjug

13. 05. 2020. u 12:53

Na bilbordima se simbolično nalazi spomenik "Pobednik" kao simbol Beograda

БЕОГРАД СЕ ЗАХВАЉУЈЕ ГРАЂАНИМА: Осванула порука на више од 100 билборда у престоници (ФОТО)
U Beogradu je danas na više od stotinu bilborda osvanula poruka zahvalnosti Grada Beograda građanima prestonice za podršku, borbu i jednistvo koje su iskazali sa zdravstvenim radnicima tokom borbe protiv virusa Kovid 19, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.


"Želeli smo smo da kao Grad Beograd zahvalimo građanima Beograda na velikoj disciplini, podršci koju su dali i na tome što su zajedno izdržali sve mere predložene od strane epidemiologa koje su omogućile da kao država i grad prođemo sa najmanje žrtava i izađemo kao pobednici iz ove epidemije", rekao je Vesić za Tanjug.


Na bilbordima se simbolično nalazi spomenik "Pobednik" kao simbol Beograda, zdravstveni radnici i desetine ruku ljudi koje, kaže Vesić, simbolizuju zajedništvo, jedinstvo i vreme kada su svi ili skoro svi Beograđani pružali veliku podršku onima koji su se borili za živote svih nas.



"Kao Grad Beograd, smatrali smo da je naša obaveza da se na ovaj način zahvalimo svim Beograđanima i zdravstvenim radnicima pre svega na velikoj borbi koja je vođena i u kojoj su sačuvane hiljade ljudskih života", dodao je Vesić.








Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)