Evo kome je odloženo plaćanje računa za vodu VIDEO

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" donelo je odluku da se plaćanje računa odloži do juna za sugrađane koji stanuju u kućama.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2020.

17:49

Evo kome je odloženo plaćanje računa za vodu VIDEO
Foto: Depositphotos/jeancliclac

"Svi potrošači koji su u direktnoj naplati, a ima ih nešto manje od 99.000, na osnovu naše odluke, svi iz kategorije domaćinstva imaju mogućnost da račune za februar, mart i april plate do kraja juna", kazao je za Prvu TV Vladimir Šobot iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

"Takođe, svi oni koji su sklopili ugovor o reprogramu dugovanja, svoje rate za mesece mart april i maj mogu da počnu da izmiruju od juna", dodaje Šobot.

Prema njegovim rečima, oni koji imaju zaostale račune i neplaćene obaveze veće od 1.000 dinara, koji su nastali pre 31. 7. prošle godine, mogu da sklope ugovor o reprogramu duga, i taj rok je produžen za 90 dana od prestanka vanrednog stanja, dakle do 5. avgusta.

Osim toga, redovne platiše i dalje će imati popuste ukoliko plate do određenog datuma u mesecu.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rublja suspendovana

Predsednik Italijansko-ruske trgovinske komore (IRTP) Ferdinando Pelaco saopštio je da se obustavlja sistem koji je omogućavao ruskim kompanijama da kupuju robe iz Italije za rublje.

15:33

29.4.2024.

1 d

Svet

"Prijateljska zemlja" ne želi rusko – već američko

Turska je u pregovorima sa američkim energetskim divom ExxonMobilom oko ugovora vrednog više milijardi dolara za kupovinu tečnog prirodnog gasa (LNG), u nastojanju da smanji svoju zavisnost od ruske energije, navodi se u izveštaju Fajnenšel tajmsa.

22:24

29.4.2024.

1 d

Podeli: