DOK JE KRALJICA U SAMOIZOLACIJI KEJT IMA TAJNO ORUŽJE: Ova popularna grofica uskače kad god treba!
Foto: Profimedia

sve po planu

DOK JE KRALJICA U SAMOIZOLACIJI KEJT IMA TAJNO ORUŽJE: Ova popularna grofica uskače kad god treba!

Planeta -

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton i grofica od Veseksa Sofi Veseks udružile su snage kako bi obeležile Međunarodni dan bolničarki u vreme pandemije korona virusa.

Kako navodi britanski Miror, imajući u vidu da je britanska kraljica Elizabeta Druga u samoizolaciji, a da su princ Hari i Megan Markl napustili kraljevske dužnosti, drugi članovi kraljevske porodice zamoljeni su da pomognu princu Vilijamu i njegovoj supruzi Kejt Midlton u obavljanju službenih dužnosti tokom pandemije korona virusa.

foto: Profimedia

Ovo je prvi veliki zajednički projekat Midlton i grofice od Veseksa, inače supruge najmlađeg kraljičinog sina princa Edvarda, koja se smatra "tajnim oružjem" kraljevske porodice u promovisanju "kraljevskog brenda" zbog svoje popularnosti i prijatne pojave.

foto: Profimedia

Vojkotkinja od Kembridža i grofica razgovarale su se medicinskim sestrama iz sedam različitih zemalja Komonvelta - Indije, Australije, Malavija, Kipra, Sjera Leonea, Bahama i iz samog Ujedinjenog Kraljevstva o njihovom angažovanju tokom pandemije korona virusa.

foto: Profimedia

Princ Edvard (56) i Sofi Veseks (55) preuzeće više dužnosti dok je kraljica u samoizolaciji u zamku Vindzor, navodi Miror.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track