On je bio META uhapšenog Crnogorca? Evo zašto je prišao baš NJIHOVOM stolu u kafiću na Vračaru

NovostiOnline

12. 05. 2020. u 13:31

Osumnjičeni ipak nije upotrebio vatreno oružje, niti je iko povređen u incidentu, a gosti kafića su panično polegali na pod ili pobegli iz lokala

Он је био МЕТА ухапшеног Црногорца? Ево зашто је пришао баш ЊИХОВОМ столу у кафићу на Врачару
META napada u kafiću na Vračaru navodno je bio Miloš Nilović (31) zvani Runjo iz Nikšića, za koga policija veruje da je povezan sa škaljarskim klanom, prenose mediji.


Kako pišu beogradski portali sa njim u društvu su bili Nikola Kovačević (39) i Vojislav Kostić (39).


Policija u Beogradu uhapsila je crnogorskog državljanina Miloša M. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Kako crnogorska "Borba" navodi, reč je o Milošu M. iz Herceg Novog.


On se sumnjiči da je juče oko 17 časova naoružan ušao u baštu jednog kafića na Vračaru, da bi vrlo brzo iz istog pobegao u nepoznatom pravcu.


Osumnjičeni ipak nije upotrebio vatreno oružje, niti je iko povređen u incidentu, a gosti kafića su panično polegali na pod ili pobegli iz lokala.


Maskirani mladić je prišao njihovom stolu, a oni su odmah počeli da beže, pa su se sakrili iza šanka. Neki gosti su za to vreme i pobegli iz kafića kako bi sačuvali žive glave.


Naoružani napadač s maskom na licu, prošao je kroz lokal, a potom izašao i pobegao.


Da li je to bilo neko upozorenje ekipi koja je bila sa njima u društvu ili konkretno Niloviću, za sada nije poznato. I protiv njega se vode postupci pred sudom.


Policija je brzom akcijom otkrila o kome se radi, pa je opkolila kuću u kojoj se Miloš M. skrivao i uhapsila ga dok je spavao. U kući je pronađen automatski pištolj “uzi” sa prigušivačem, silikonska maska, kakve pripadnici crnogorskih klanova koriste prilikom likvidacija, i garderobu koju je napadač nosio kada je upao u kafić.


Pre hapšenja u “Durmitoru”, pre nekoliko godina, Nilović se u crnogorskim medijima pojavio 2016. godine kada je priveden na informativni razgovor u Budvi, nakon kog mu je “boravak otkazan” (deportovan je), te više ne može ući u Crnu Goru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije