Još dva pozitivna slučaja u Novom Pazaru, trenira samo 12 igrača

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.20. | 12:38

Dvojica ne mogu da pređu granicu, drugi u karantinu...

Nastavak Prve lige Srbije zakazan je za 30. maj, ali neće to ići baš tako glatko kao što se mislilo. U Novom Pazaru su se posle prvog pozitivnog igrača na korona virus pojavila još dva slučaja, kaže za HotSport generalni direktor kluba sa Jošanice Fikret Međedović.

Izabrane vesti

Istina je, posle jednog pozitivnog, koji je istog trenutka izolovan u COVID bolnicu u Novom Pazaru, na osnovu testova kod igrača koji su bili u minimalnom kontaktu sa njim pozitivna su još dva igrača. Klub je još ranije reagovao, igrači su razmešteni po sobama, bez kontakta jedni sa drugima, čekamo rezultate drugog testiranja“, rekao je Međedović za HotSport.

To dalje znači da pripreme Pazaraca za nastavak sezone neće moći da se sprovedu u normalnim okolnostima, jer prema rečima Međedovića trenutno trenira samo grupa od 12 igrača koja nije imala kontakt sa zaraženima.

To su uglavnom igrači iz Novog Pazara. Fudbaleri su ponovo podvrgnuti testiranju, daj bože da više ne bude pozitivnih. Program moramo da sprovodimo, jer će se prvenstvo po svemu sudeći nastaviti. Ja ne znam, ukoliko su tri naša igrača u bolnici i na ponovnim testovima, oni neće trenirati najmanje 14 dana, klub već ima dva igrača koji ne mogu da pređu granicu, tako da ostajemo bez sedam ili osam igrača“, kaže Međedović za HotSport.

(Foto: ©Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara