Nova usluga na sajtu "Parking servisa": Da li je pauk odneo moje vozilo?

"Parking servis" je na svom sajtu uveo novu mogućnost dobijanja informacija o vozilima koja su bila nepropisno parkirana i koja je uklonila pauk služba.
Nova usluga na sajtu "Parking servisa": Da li je pauk odneo moje vozilo?
Foto: 021.rs
"Naime, klikom na 'Da li je 'pauk' odneo moje vozilo' i unosom registarskog broja automobila, dobija se pravovremena informacija. Dobijanjem informacije na ovaj način izbeći ćete odlazak do depoa Parking servisa, kontaktiranje telefonom i uštedeti vreme", navode u ovom gradskom preduzeću. 
 
Portparol Parking servisa Radovan Jeknić kaže za 021.rs da ovako žele da olakšaju građanima da provere da li im je automobil u njihovom deopou po nalogu saobraćajne policije ili inspekcije. 
 
"Ovim ćemo izbeći da građani moraju da dolaze do našeg depoa čime se smanjuju kontakti koji u ovom periodu treba da bude što manje, a i građani neće morati da možda čekaju da se javi operater u Kole centru, a koji je često zauzet i drugim pozivima", navodi Jeknić.
 
On je za 021.rs izjavio i da pauk služba dnevno u proseku odnese od 30 do 40 vozila.
 
 
U "Parking servisu" podsećaju sve stanare, tj. korisnike povlašćene parking karte da više nije potrebna nalepnica koja se stavlja na vetrobransko staklo, tako da nije neophodan dolazak u prostorije Parking servisa.
  • Dunav

    12.05.2020 23:36
    Ps
    Vaso ? Kazes ostavi mu kaznu od 10.000 za brisac, a sta ako se kreten parkira coveku na ulaz izlaz, garazu i tome slicno kao sto rade sta onda ?
  • samo bahato

    12.05.2020 19:57
    Gledam danas u Branka Bajića (gde se inače ne naplaćuje parking) sa parking mesta odvukoše crveni kombi...kombi je onaj poduži i iako nije "gazio" ni jednu bočnu liniju bio je ISTUREN jedno desetak centimetara (10 cm) na putu....zadnja strana kombija skroz do ograde gradilišta, nije mogao više u nazad....istovremeno, 10 metara dalje ispred kafića na saobračajnoj traci stoji PARKIRAN (ugašen automobil i bez vozača) BMW X6 oko kojeg obilaze, prolaze....ni da ga pogledaju...
  • Miroslav

    12.05.2020 15:11
    To im je vrh znanja
    Koji je razlog što su ukinuli aplikaciju "START STOP" pomoću koje se plaćalo samo vreme provedeno na parking mestu (a ne da platite sat ako ste zauzeli parking mesto npr. 15 minuta)? Nije odgovoaralo da platite koliko potrošite, već vas "deru" i za neiskorišteno? Ja sam dobio obaveštenje da rade "reinženjering aplikacije". Od jula 2019. do danas nisu umeli da naprave "reinženjering"? Ovo je maksimum ekipe IT stručnjaka u "Parking servisu" da saznate da li su vam odneli vozilo? Vrhunski, nema šta! Mora da su se školovali na kursevima koje je reklamirala premijerka Brnabić.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti