12. maj  2020. 11.01  →  18.59 | Izvor: RTV

Novina u Parking servisu: Da li je "pauk" odneo moje vozilo?

NOVI SAD -

JKP "Parking servis" obaveštava korisnike usluga o novoj mogućnosti informisanja na sajtu preduzeća, a koje se odnosi na uklonjena vozila koja su bila u saobraćajnom prekršaju.

video icon

Naime, klikom na Da li je "pauk" odneo moje vozilo? i unosom registarskog broja automobila, dobija se pravovremena informacija. Dobijanjem informacije na ovaj način izbeći ćete odlazak do depoa preduzeća, kontaktiranje telefonom i uštedeti vreme za dobijanje ove informacije.

pauk parking servis vozilo odnosenje rtv

Podsećamo i sve stanare, tj. korisnike povlašćene parking karte da to mogu učiniti elektronskim putem, dakle, bez dolaska u Parking servis. 

Nova parking mesta u gradu

Zbog vanrednog stanja, rok za završetak izgradnje parkinga u Radničkoj ulici je produžen, ali se radovi bliže kraju, i za desetak dana se očekuje kompletan završetak.

Uslovi za parkiranje u radničkoj ulici uskoro će biti bolji, jer će novi prostor imati 100 mesta.

"Sve je završeno, očekujemo još da zelenilo uredi ovaj deo parkirališta jer smo obećali da će sistem atmosferske kanalizacije koja je urađena, rasvete, držača za bicikle i jedan određen procenat zelenih površina tako da ćemo imati jedno lepo lepo parkiralište", rekao je Radovan Jeknić iz "Parking servisa".

Radovi su u toku i na parkiralištu kod Štranda, za dve nedelje očekuje se njihov kraj, odnosno 200 uređenih parking mesta.

 

Tagovi
Broj komentara: 1

Medovic Ivan  16. 05. 2020. | 18:20
Pitanje za Parking servis: Kako je moguce, da u celom svetu kad u gradu na zelenoj povrsini ili na trotoaru ili medju stablima recimo oko suda i kod benzinske stanice NIS kod RTV parkiraju aute i Vi ih sa paukom kao nesmete da dizete? Gdje to ima? Samo u N.Sadu. Idemo dalje: Dali ste na nase pozive ikada odneli 1 auto parkiran ispred restorana Gondola ili Piaf na zoni za pesake? I kad dodje vas covjek udje u bar i upita: jesu vasa ova vozila Mercedes, Bmw, Skoda? da da pusti nasa...i ode. Na moje oci i usi ne jednom. Znaci kad budete zamenili tog sofera i svima dizali automobile bez protekcije onda cete biti posten servis. I u Jevrejskog ste dizali samo nepropisno parkiran Yugo a Crni Jeep nikada iako je Yugo bio drugi po redu nepravilno parkiran - zaobisli ste Jeep i dignuli Yugo...i tako mozemo svaki dan da sa vama idemo po gradu a vi da selektivno dizete aute. Banda je izmislila da se pokusaj ne naplacuje - pogledajte Evropski zakon.Fuj.