Vesti

0

U KCV-u na lečenju 21 pacijent oboleo od koronavirusa

Autor: SA

Izvor: Beta

U KCV-u na lečenju 21 pacijent oboleo od koronavirusa

Izvor: Foto: Beta/Saša Đorđević

 

 


To je šestoro manje obolelih koji se leče u toj zdravstvenoj ustanovi u odnosu na poslednje podatke od subote.

Na Novosadskom sajmu nalazi se 36 lakše obolelih od virusakorona, sedmoro manje nego u subotu.

U Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu nalazi se troje dece obolele od virusakorona, što je isti broj dece kao i u subotu.

Broj obolelih od koronavirusa koji se leče u Opštoj bolnici u Pančevu je 80, jedan manje nego u subotu, dok je u Banji "Junaković" u Apatinu trenutno 26 pacijenata, što je isti broj kao i u subotu.

 

Po dva novozaražena u Novom Pazaru i Tutinu

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru saopštio je danas da su u ovom gradu i Tutinu u poslednja 24 sata po dve osobe zaražene koronavirusom.

Ukupan broj inficiranih u Novom Pazaru, u kojem u prethodna četiri dana nije bilo novoobolelih, sada je 93, dok ih je u Tutinu 23.

Od poslednjeg preseka testirane su 54 osobe, a ukupno od početka pandemije 2.003 žitelja ovih gradova, kao i Raške, Beograda i Novog Sada.

 

U Moravičkom okrugu bez novozaraženih u prethodna 24 časa

U Moravičkom okrugu koga čine Čačak, Gornji Milanovac, Lučani i Ivanjica, nije bilo novozaraženih koronavirusom u prethodna 24 sata, saopštio je čačanski Radni tim za praćenje epidemije. 

Na infektivno odeljenje Opšte bolnice u Čačku u protekla 24 sata primljena su tri pacijenta zbog infekcije koronavirusom.

Dva pacijenta koja su pozitivna virus su sa tog odeljenja upućena u Klinički centar u Kragujevac, a jedan u Klinički centar u Beograd.

Na infektivnom odeljenju čačanske bolnice trenutno je smešteno 10 pacijenata koji su zaraženi koronavirusom ili imaju te simptome.

Posle 30 dana od otvaranja, u privremenoj bolnici u sportskoj hali "Mladost" u prigradskom čačanskom naselju Atenica više nema pacijenata i ona će tokom dana biti privremeno zatvorena.

Od početka epidemije u Moravičkom okrugu je zaraženo 159 osoba - u Čačku 95, u Gornjem Milanovcu 56, u Lučanima pet i u Ivanjici tri osobe.

U Gornjem Milanovcu su od korona virusa izlečene 23 osobe, a u Čačku 15.

Policijska uprava saopštila je da je na području Moravičkog okruga 117 osoba u kućnoj samoizolaciji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR