Aleksandar Martinović nastavlja štrajk glađu

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović je izjavio za N1 da je odlučio da nastavi štrajk glađu, uprkos pozivu predsednika Srbije da od tog čina odustane.
Aleksandar Martinović nastavlja štrajk glađu
Foto: Screenshot
"Zasad nisam odustao jer mislim da je razlog za stupanje u štrajk glađu još uvek prisutan - tužilaštvo još uvek nije reagovalo na činjenicu da je Marijan Rističević pretučen od strane Boška Obradovića i njegovih pristalica", rekao je Martinović i dodao da se radi o principu.
 
Na pitanje kako je zdravstveno, Martinović je odgovorio da se oseća dobro.
 
"Ja inače nisam mnogo zahtevan čovek, ovo mi ne pada teško", rekao je Martinović za N1.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je Martinovića i njegovu koleginicu Sandru Božić da prekinu štrajk glađu u koji su stupili zahtevajući da tužilaštvo pokrene postupak protiv osoba koje su učestvovale u neredima tokom skupa koji su u petak ispred tog zdanja organizovale Dveri.
 
Božić je sinoć odustala od štrajka glađu, a Martinović je tada rekao da će razmisliti o tome.
 
Ispred zgrade Skupštine Srbije žandarmerija je sinoć razdvajala pristalice Srpske napredne stranke i manju grupu ljudi koja je došla da pruži podršku Obradoviću, koji takođe štrajkuje glađu.
  • Darko

    12.05.2020 17:48
    Jasno se vidi u direktnom ukljucenju na N! u 19h kako MArtinovic zvace a hranu mu je dodao "Mortadela" Becic koji je sakriva ispod jakne koju drzi u ruci.
  • Zeljko85

    12.05.2020 16:38
    podrška
    Podrška Martinoviću, izdržaće dok se Tužilaštvo ne javi.
  • Pljuc

    12.05.2020 15:19
    Bravo Martinoviću!
    Izdrži do kraja.
    Imaš moju podršku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.