GORICU POPOVIĆ ZAVODI ZVEZDA TVIN PIKSA: Neobična podela uloga za seriju Kaljave gume
Foto: Printscreen, Profimedia, Nebojša Mandić

Hit

GORICU POPOVIĆ ZAVODI ZVEZDA TVIN PIKSA: Neobična podela uloga za seriju Kaljave gume

Pop kultura -

Radnja romantične komedije smeštena je u Kaliforniju, a partner našoj glumici je Kris Malki, čuveni Henk iz ostvarenja Dejvida Linča

Pandemija koronavirusa prekinula je snimanje TV serije „Kaljave gume“, ali će rad uskoro biti nastavljen.

Prva klapa serije pala je 18. februara i nepunih mesec dana kasnije ekipa se razišla, a svoje scene ostalo je da snimi američki glumac Kris Malki, zvezda „Tvin Piksa“. On igra udvarača glavne junakinje Vesne, koju tumači Gorica Popović.

Radnja romantične komedije od 10 epizoda, nastale prema scenariju Mije Ćertić, u režiji Miodraga Ćertića, smeštena je u Kaliforniju i govori o vremešnoj ženi kojoj umire muž i ona odlazi kod sina u Ameriku, gde na neki način počinje novi život, upoznavši farmera iz „neke američke nedođije“. - Malki je pobedio koronu i ozdravio. Očekuje nas još devet dana snimanja u Americi. Na kasting se javilo 600 ljudi, a Malki je najviše odgovarao - otkrio je reditelj za RTS.

Uz Goricu i njega igraju i Miodrag Krstović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Jovana Gavrilović, Goran Sultanović, Olga Odanović, Branka Šelić... Vesninu komšinicu u Kaliforniji igra američka glumica Aida Turturo, poznata kao Dženis iz čuvene serije „Porodica Soprano“.

Kris Malki srpskoj publici je najpoznatiji kao Henk iz kultne serije „Tvin Piks“. Osim ove serije Dejvida Linča, važnije uloge ostvario je u filmovima „Kapetan Filips“ i „Goti“ i seriji „Carstvo poroka“. U svojoj filmografiji ima više od 250 filmskih i TV uloga.

Premijera serije planirana je za narednu godinu na RTS.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia, Nebojša Mandić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track