Najnovije vesti
Vesti Hronika
"SVI LEZITE NA POD!" Maskirani napadač u kafiću na Vračaru držao na nišanu KUMOVE BLISKE ŠKALJARSKOM KLANU

"SVI LEZITE NA POD!" Maskirani napadač u kafiću na Vračaru držao na nišanu KUMOVE BLISKE ŠKALJARSKOM KLANU

Dvojica muškaraca bliska "škaljarskom" klanu bila su među gostima kafića u Braničevskoj ulici na Vračaru, kojima je pretio mladić naoružan automatskom puškom i maskiran "fantomkom", saznaje "Blic".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Pročitajte još

Prema nezvaničnim informacijama, oni su sedeli za stolom sa još nekoliko mladića. Oko 18.30 sati, maskirani mladić, sa automatom u rukama, utrčao je u kafić. Maskirani mladić je upravo društvu koje je sedelo sa dvojicom "škaljaraca", kumovima, naredio da legnu na pod. Preplašeni gosti su ga poslušali. Nekoliko sekundi ih je držao na nišanu, a onda se samo okrenuo, istrčao iz lokala i pobegao vračarskim ulicama.

Da li je to bilo neko upozorenje ekipi koja je bila sa njima u društvu ili konkretno njima dvojici, za sada nije poznato. Za očekivati je da oni pojačaju svoje obezbeđenje, jer im je ovim incidentom poslata poruka da veoma lako mogu postati sledeče žrtve u ratu klanova koji traje duže od pet godina i u kome je ubijeno više od 40 osoba.

Jedan od njih je već uspeo da preživi pucnjavu u kojoj je ubijen njegov dobar prijatelj. I protiv njega, ali i drugog muškarca bliskog "škaljarcima", vode se postupci pred sudom.