Uhapšen muškarac koji je nasrnuo na ženu ispred Skupštine

Muškarac koji je udario ženu tokom večerašnjeg okupljanja ispred zgrade Skupštine Srbije je uhapšen, navode iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.
Uhapšen muškarac koji je nasrnuo na ženu ispred Skupštine
Foto: Pixabay
Sudeći po snimcima objavljenim na društvenim mrežama, napadač je pristalica SNS-a, a devojka aktivistkinja opozicije, piše Blic.
 
Ispred zgrade Skupštine Srbije žandarmerija je večeras razdvajala pristalice Srpske napredne stranke i manju grupu ljudi koja je došla da pruži podršku lideru Dveri Bošku Obradoviću.
 
Opširnije o tom skupu čitajte OVDE.
 
  • 90%

    12.05.2020 08:32
    Gradana Srbije
    Radi posteno ..da prezivi...Ovi sto divljaju i daju "podrske' ..sigurno nisu žuljeve dobili od motike niti se uznojili od rada......Sto se mene iskreno tice..ja bi im SVIMA dao "topuze Kraljevica Marka"poslao ih na Marakanu...pa nek se pomlate do posljednjeg
  • 9

    12.05.2020 08:20
    Miro
    Šta bi dala i rekla da si na njenom mestu.

    Nego kada će biti uhapšen čovek koji je nasrnuo
    na jedan narod prvo ga podelio, zatim zavadio ,
    a onda i sukobio da bi dupe u fotelji sačuvao?
  • Mira

    12.05.2020 07:46
    Protivnik sam primene sile naročito prema fizički slabijoj osobi, ali sam i protivnik svakog verbalnog vredjanjs pogotovo psovanja majke političkom protivniku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.