REZZIME DANA (ponedeljak): Gimaraeš i Sivas efikasni u vašu korist

Vreme čitanja: 3min | pon. 11.05.20. | 22:58

Pogledajte ko vam je 11. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

GIMARAEŠ (SIM) - MARITIMO (SIM) (tip 1, kvota 1,45) - 3:1

Ovo nije bilo lako ispratiti, ali je na kraju bilo lepo jer je Gimaraše odradio sjajan posao i sa tri gola u drugom poluvremenu prelomio meč u svoju korist. Malo je bilo potrebno vremena ovom timu da slomi protivnika, ali sa dva gola u završnici kec je više nego ubedljivo zaokružen.

SIVAS (SIM) - GENČLERBIRLIGI (SIM) (tip 1, kvota 1,50) - 4:2

Vrlo efikasna utakmica, posebno u drugom poluvremenu. U prvom je Sivas došao do jednog gola, a u drugih 45 minuta viđeno je čak pet pogodaka. Prštalo je na sve strane, a u svemu je Sivas bolje prošao i na kraju slavio sa 4:2, dovoljno da zaokruži vašeg keca stavljenog na ovom duelu.

LOK. GOMELJ - KRUMKAČI (tip 1, kvota 2,10) - 4:0

Fantastično ste pogodili ovog keca u Belorusiji. U prvom poluvremenu je već Lokomotiva došla do gola, a strelac je bio Šabanov u 15. minutu utakmice, Posle toga je Solovej na startu drugog dela dao dva komada, u međuvremenu su gosti ostali sa igračem manje i Lokomotiva je uspešno finiširala posao.

KATALONIJA - RUB FC (tip 1, kvota 2,05) - 4:1

Možda vas simulacije nisu danas išle najbolje, ali Fifa jeste i to vrlo lagano. Katalonija je bila favorit u odnosu na Rub i to sa kvotom od preko 2,00, a na kraju se ispostavilo da je Katalonija i stigla do ubedljive pobede. Po dva gola je dala u prvom i u drugom poluvremenu, tako da njen protivnik nije imao realne šanse pa je uspeo samo do utešnog pogotka.

PRECRTANO

LOKOMOTIVA MOSKVA (SIM) - CSKA (SIM) (tip 1, kvota 2,15) - 0:0

Sigurno ovo nije bilo lako za praćenje, jer koliko god nije bilo golova tinjala je nada do samog kraja da će Lokomotiva dati gol, nadali su se svi koji su zaokružili keca, ali do kraja meča nije bilo promena rezultata, tako da je meč završen bez golova. Najmanje popularan rezultat, u to nema dileme.

TOTENHEM(SIM) - LESTER (SIM) (tip 1, kvota 2,25) - 0:1

Očekivali ste da će Totenhem da pokaže snagu i da kao što bi u realnom životu bio favorit protiv Lestera dođe do pobede, ali to se nije dogodilo. Lisice su pokazale zašto su žilave i uspele su da u gostima na ovoj simulaciji savladaju Sparse i dođu do trijumfa. I upišu iznenađenje.

BEŠIKTAŠ (SIM) - FENERBAHČE (SIM) (tip 1, kvota 2,05) - 1:3

Kada se igra istanbulski derbi između ova dva kluba to mora da pršti, možda je bilo bolje da ste probali sa nekom drugom igrom, jer je Fenerbahče uspeo da slavi u gostima protiv Bešiktaša na ovoj simulaciji. Gost je dao gol u prvom poluvremenu, pa još dva u drugom i na kraju upisao trijumf.

UFA (SIM) - DINAMO MOSKVA (SIM) (tip 2, kvota 2,60) - 1:0

Ovaj par se ispostavio kao potpuni promašaj. Tipovali ste da Dinamo može da dobije Ufu u ovoj simulaciji, međutim domaćin se pokazao ne samo kao tvrd orah, već je na kraju uspeo da upiše i pobedu tako što je dao jedan gol u drugom poluvremenu i bacio Dinamo iz Moskve na noge.

RUBIN (SIM) - ROSTOV (SIM) (tip 2, kvota 2,50) - 1:0

Nekako vam danas nisu išle od ruke simulacije iz ruskog šampionata. Rostov je bio favorit na ovom duelu, doduše blagi, ali očigledno da je igranje pred domaćim navijačima donelo prevagu pa je Rubin na kraju izašao kao pobednik tako što je taj jedini gol na utakmici postigao u drugom poluvremenu utakmice.

KRILA SOVJETOV (SIM) - KRASNODAR (SIM) (tip 2, kvota 2,25) - 0:0

Još jedna utakmica sa najmanje popularnim rezultatom. Verovali ste da Krasnodar na ovoj simulaciji može da izađe na kraj sa Krilom, međutim nije se to realizovalo. Obično se igraju tvrde utakmice u ovakvim duelima, Krasnodar bi verovatno dobio da je domaćin, ali... Ovoga puta samo 0:0.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara