Merkel govorila 18 sekundi: Ulazimo u novu fazu pandemije

Nemačka kancelarka Angela Merkel obratila se danas naciji, a u govoru koji je trajao samo 18 sekundi, ona je rekla: "ulazimo u novu fazu pandemije".
Merkel smatra veoma važnim da ukaže na tu činjenicu i da će sada, usled ublažavanja restriktivnih mera, biti nužno poštovanje osnovnih pravila zaštite od prenošenja korona virusa, objavio je Bild.
 
Kancelarka je naglasila da građani moraju poštovati mere fizičkog distanciranja i da nose zaštitu preko usta i nosa, kao i da pokažu uvažavanje jedni prema drugima.
 
"Veoma mi je važno da ponovo ukažem na činjenicu da ulazimo u novu fazu pandemije i da će sada biti neophodno da pored relaksacija mera budemo sigurni da će ljudi poštovati osnovna pravila, a to su: održavanje distance, nošenje zaštite preko usta i nosa radi drugih ljudi. To je veoma važno. Puno vam hvala", završila je Merkel svoje obraćanje koje je trajalo 18 sekundi, prenose agencije.
  • Izabrani doktor

    12.05.2020 13:17
    Nije DOBRO
    Da neko daje izjave u vezi zarazne bolesti a nije merodavan.

    Infektolog zna tačno kakvo je stanje jer je on kliničar.
  • Tozo

    12.05.2020 09:11
    Nema botova, da se nisu razboleli?
  • Izabrani doktor

    12.05.2020 01:34
    NE MOŽE
    Ne može laik da priča o virusu pa ni čak kada mu neko suflira šta da priča o virusu.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet