BIO JE KAO RAZJARENA ZVER: Gledao je kako mu sin SEKIROM UBIJA ćerke i nerođeno unuče! STRAŠNI DETALJI KRVAVOG MASAKRA!
Svirep... Miloš Ilić Izmasakrirani... Predrag Ilić i Danijela, Foto: Facebook

masakr u leskovcu šokirao meštane

BIO JE KAO RAZJARENA ZVER: Gledao je kako mu sin SEKIROM UBIJA ćerke i nerođeno unuče! STRAŠNI DETALJI KRVAVOG MASAKRA!

Crna Hronika -

Miloš Ilić (20) iz Leskovca, osumnjičen da je sekirom ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), polusestru Saru (12) i trudnu sestru Anu (18), uhapšen je nekoliko sati posle zločina na drugom kraju grada, gde je pobegao posle masakra

On je policajcima priznao da je porodicu pobio „jer ga je iznervirala maćeha, sa kojom je bio u lošim odnosima, ali i otac, koji nije želeo da mu da novac za cigarete i izlazak“.

Kako saznajemo, Miloš Ilić je zločin počinio u nervnom rastrojstvu, a smrt je izbegao jedino njegov rođeni brat (15), koji u trenutku zločina nije bio kod kuće.

Kuća strave... Ovde je Miloš pobio celu porodicu
Kuća strave... Ovde je Miloš pobio celu porodicufoto: Privatna Arhiva

- Miloš se u noći između subote i nedelje posvađao sa ukućanima. Svađa je krenula kada je od oca Predraga tražio novac za cigarete, a hteo je i negde da izađe u provod. Predrag nije hteo da mu da i počela je svađa, u koju se umešala Danijela. Miloš je tada počeo i sa njom da se raspravlja. Pobesneo je! Međutim, strasti su se nekako stišale i porodica je legla da spava - kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Kada su svi zaspali, Miloš je uzeo sekiru i njome prvo iskasapio maćehu u krevetu. Tada su se probudili Sara, Ana i Predrag, ali Miloš je nasrnuo i na njih. Ubio je sestre i na kraju oca. Predrag se branio, ali nije uspeo da savlada sina. Gledao je kako mu ubija ćerke i nerođeno unuče, nije mogao da im pomogne jer je Miloš bio kao razjarena zver, kao da je dobio neku nadljudsku snagu.

Ubica je, kako saznajemo, posle krvavog pira presvukao odeću i mirno izašao iz kuće, ostavivši otvorena vrata i kapiju.

Zajedno u smrt...  Trudna Ana i Sara
Zajedno u smrt... Trudna Ana i Sarafoto: Privatna Arhiva

Izmasakrirana tela u u podstanarskoj kući u Ulici Ratka Pavlovića u centru Leskovca, u nedelju oko 14.45 sati, navodno je pronašao Predragov mlađi sin (15) iz prvog braka.

- Zatekao je mrtvog oca, maćehu i sestre. Cela kuća je bila isprskana krvlju. On je počeo da doziva tatu i sestre. Okretao ih je pokušavajući da im pomogne. Onda je telefonom pozvao brata Miloša, ne znajući da je on ubica, da mu kaže da im je neko pobio porodicu - priča sagovornik i nastavlja:

- Za to vreme, Miloš je bio na drugom kraju grada, kod rođake. On je, navodno, kod nje proveo 10 sati posle zločina. Kad ga je rođaka videla krvavog, pokušavala je da sazna šta se desilo. Međutim, Miloš joj je rekao istinu tek kada je pozvao njegov mlađi brat. Posle bratovljevog poziva, Miloš je okrenuo policiju i rekao šta je uradio. Mirno se predao i sve priznao.

Centar za socijalni rad

DISFUNKCIONALNA PORODICA

Svi na okupu...  Miloš Ilić sa roditeljima, sestrama i bratom
Svi na okupu... Miloš Ilić sa roditeljima, sestrama i bratomfoto: Privatna Arhiva

Osumnjičeni Miloš rastao je u disfunkcionalnoj porodici. Iako Milošev deda, a Predragov otac, ima šest hektara zemlje, Predrag nije voleo da se bavi poljoprivredom, pa je napustio očevu kuću i postao korisnik socijalne pomoći.

- Porodica je primila redovnu socijalnu i povremenu dodatnu novčanu pomoć, ali nikada nije bilo nasilja u toj porodici - kaže direktor Centra u Leskovcu Predrag Momčilović.

U Centru za socijalni radu kažu i „da na evidenciji nisu imali Miloša Ilića“.

- Nismo imali problema s njim, a rečeno nam je da ni u školi nisu imali problema sa njim, osim što je izostajao sa nastave i što je dolazio neuredan - rekli su iz Centra.

Porodica Ilić bila je jako lošeg materijalnog stanja, živeli su na rubu egzistencije. Ubijeni Predrag je iz prvog braka imao dvojicu sinova i ćerku Anu, dok je s Danijelom imao Saru.

- Miloš, koji odmalena ima psihičke probleme, nije se dobro slagao sa Danijelom. Patološki ju je mrzeo, govorio je da se ona prema njemu ponašao kao zla maćeha, da mu uzima novac i da više voli svoju decu iz prvog braka, te da sve njima daje i pomaže im. Govorio je kako Danijela ne voli ni njega, ni sestru Anu. Netrpeljivost prema maćehi postala je još gora kada se rodila Sara. Odnos im je bio katastrofalan - kaže jedan rođak.

Bizaran život

MENJALI PARTNERE KAO SVINGERI

Poznanici Ilića tvrde da je bračni par živeo u malo neuobičajenim odnosima, odnosno da se dešavalo da istovremeno imaju i druge emotivne partnere.

- Predrag se tokom braka sa Danijelom viđao i sa još jednom ženom, a njih dve su se pritom družile. Često smo ih viđali zajedno i delovalo je kao da im takva situacija ne smeta i da se lepo slažu, a i Danijela je, sa druge strane, u kuću dovodila izvesnog muškarca sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi - pričaju poznanici.

- Situacija je u poslednje vreme bila napeta u kući. Naročito zbog Anine trudnoće. Navodno, Ana je oca svog deteta upoznala u Smederevskoj Palanci, kada je sa maćehom išla kod njene rodbine, što brat nije mogao da prihvati.

Rođak dodaje i da je Danijelina netrpeljivost prema Milošu i Predragovoj drugoj deci iz prvog braka bila očigledna.

Meštani rodnog sela

DEDA JE POKUŠAO DA ZAKOLJE ŽENU

Predrag i Danijela rodom su iz sela Granica u opštini Bojnik, a starešine sela Slobodan Stojanović i Zoran Ilić kažu da je Miloš bio tih mladić, koji se nije eksponirao.

- Bio je problematičan, neradan, nevaspitan, malo luckast, kao i cela porodica. Potkradao je roditelje, posebno babu i dedu, koje je oterao u dug od 200.000 dinara. Ali nije bio kavgadžija. Zato smo svi u šoku - pričaju Stojanović i Ilić.

Meštani sela pričaju da se u porodici Ilić još jednom koristila sekira u nasilničke svrhe. Navodno je deda Miloš, po kome je sada uhapšeni unuk dobio ime, pokušao sekirom da ubije svoju suprugu, pa je zbog toga bio na psihijatrijskom lečenju.

Kurir.rs/ D. M. - J. I. - B. T.

Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track