Najnovije vesti
Vesti Beograd
Zbog hitnih radova na nadvožnjaku kod Ade Ciganlije TRASE MENJA 12 AUTOBUSKIH LINIJA

Zbog hitnih radova na nadvožnjaku kod Ade Ciganlije TRASE MENJA 12 AUTOBUSKIH LINIJA

Tokom izvođenja radova na nadvožnjaku u Kirovljevoj ulici, koji povezuje Adu Ciganliju i Banovo brdo, doći će do izmene linija javnog prevoza u smeru ka Požeškoj ulici, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nadvožnjak Ada Ciganlija Foto: Google Maps / screenshot
Nadvožnjak Ada Ciganlija

Za vreme trajanja radova, linije 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E, kao i noćne linije 37N, 51N i 56N kretaće se u smeru ka Banovom brdu sledećom trasom: Bulevar vojvode Mišića – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.

Kako se navodi, linija 85 saobraćaće trasom: Jurija Gagarina – Most na Adi – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta: „petlja Radnička”, „Ada Ciganlija” i „Kirovljeva”, dok će se na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Kneza Višeslava” kod Šumarskog fakulteta.

U saopštenju se podseća da je JP „Putevi Beograda” procenilo da je nadvožnjak u Kirovljevoj, koji spaja Radničku ulicu sa Banovim brdom, u lošem stanju, te u cilju bezbednosti saobraćaja predložilo meru ograničenja kretanja vozila težih od 12 tona.